Elegancia az Oktogon és az Andrássy út közelében

A VII. kerület most az egyik legjobban feljövő, e belső részein mindig elegánsnak számító, kifejezetten belvárosi környék. Ennek központhoz legközelebbi része pedig a befektetők és a város szívévben a legnívósabb életet keresők „vadászterülete”.
Az Andrássy út és az Oktogon pár perces közelsége miatt rendkívül felértékelődött a környék, alaposan megújult és tovább újul nem csak a Király utca, de a közelben lévő Hunyady tér is. Szinte minden régi házat felújítottak vagy rövidesen újítanak errefelé, azaz a környék pár év alatt felzárkózott: ma már bármely kellemes nyugat-európai nagyvárosban megállná a helyét.

Éttermek és menő bárok, nívós üzletek, mozik, intézmények, bankok, és a Westend bevásárlóközpont, minden itt van karnyújtásnyira. A közösségi közlekedés megannyi lehetőségéről nem is szólva: három metróvonal van ide közel, pár lépésnyire ráadásul ott vannak a 4-6-os villamosok, a Nyugati Pályaudvar, trolik, kerékpárutak, és még sorolhatnánk. De mivel a körúttól kifelé vagyunk – két utcával -, így az autós közlekedés, parkolás is megoldható.

Errefelé, a körúttól és az Oktogontól pár lépésnyire egy igazi új építésű gyöngyszemre bukkanhat, aki nyitott szemmel jár. Az elegáns környéken sétálva feltűnhet, hogy a Csengery utca 22-es szám alatt a tereprendezés megtörtént és rövidesen az építkezés is teljes gőzzel elindul.

 

Egy kicsit utánanézve kiderül: itt, e remek helyszínen épül a Csengery Palace projekt, amelyben 83 elegáns lakást alakítanak ki. Mindenekelőtt talán a legfontosabb előnye a projektnek, hogy ezt a 21 esztendeje piacon lévő Reax Invest Zrt. építi, amely több mint 1500 lakás építésének tapasztalatával a háta mögött fogott bele ebbe az új fejlesztésbe.

Az épületben 83 lakás épül, melyek közül mindenki megtalálja a számára ideális méretűt és elrendezésűt, az igen jó beosztású, változatos alaprajzú otthonok közt. Az elegancia jegyében itt nem garzonházról van szó, a legtöbb lakás kettő szobás, így aki kisebb otthont keres, annak érdemes sietnie, el ne kapkodják előle a kisebb otthonokat.

Akik a belvárosi nyüzsgéshez közel mégis csendesebb, igényes környezetben akarnak élni, azoknak akár három szobás 70-80 négyzetméteres otthonok is elérhetők.

Ebben a kategóriában természetes, hogy a ház részletei igényesek: mind műszakilag, mind esztétikailag a modern kor legmagasabb elvárásainak is megfelelően készülnek. Ez pedig a befektetőknek is fontos, hiszen e lakásokat a legigényesebb, legjobban fizető bérlők vehetik majd ki.

A cikk megjelenését a Csengery Palace értékesítője támogatta.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)