Valódi különlegességet keresel Budán?

Manapság egyre kevesebb az olyan minőségi ingatlan Budán is, amely nem csak „állítja magáról”, hogy különleges, hanem valóban az is. Mi most Törökvészen találtunk egy igazi különlegességet.

Egy jó ingatlan legalapvetőbb ismérve legelőször is a kitűnő elhelyezkedés. Ilyen alapon máris látványosan leszűkíthetjük a keresést a legkiválóbb lakások közt azokra, amelyek tényleg jó helyen vannak, a fővárosban jobbára Pest belsőbb részein és persze Budán találni ilyeneket.

Ennek megfelelően ezúttal a II. kerületben, azon belül is Törökvészen néztünk szét, amely hosszú évtizedek óta nem csak Budapest, de egyúttal Buda legjobb részei közé tartozik.

E városrész a szintén igen elegáns Pasarét és Rózsadomb szomszédságában van, a domboldala pedig szép panorámát is kínál. Kapy út, Bimbó út, és ezek környezete – mindig is a legelegánsabbnak számítottak.

Ebben az előkelő környezetben azután tényleg csak a legigényesebbek kereshetnek manapság nagy méretű, tágas lakást. Olyat pedig különösen nehéz találni, amelyik egy házban két, teljesen szeparálható lakrészt tartalmaz és még elegáns, remek adottságú is.

Mi most Törökvész legszebb helyén bukkantunk erre a páratlan panorámával rendelkező, igényes lakásra. Mint említettük az ingatlan két generációnak is alkalmas lehet: egy kisebb lakás a fiataloknak, vagy az idősebbeknek, valamint egy nagyobb, nappali plusz három szobás egy klasszikus, több gyermekes családnak. Ez úgy lehetséges, hogy az egy helyrajzi számon lévő lakás két, külön lakrészre van osztva.

Az első emeleten van a kisebbik otthon: egy 40 nm-es, 2 szobás lakás van nagy fürdőszobával, teakonyhával, erkéllyel. A másodikon lévő, nagyobbik lakrész pedig belső kétszintes. Lent egy hatalmas teraszkapcsolatos nappali, egy étkező, konyha van, mindez egy légtérben. Ráadásul innen akár egy plusz lenti szoba leválasztható. Ezen a szinten van még egy háztartási helyiség, WC és a szauna, amely szintén panorámás.

A felső szinten pedig 3 hálószoba, egy külön WC és egy fürdőszoba van káddal, tusolóval. A hálókból is az ablakon kitekintve a panorámában gyönyörködhetünk. Óriási előny az összeköltözőknek, hogy két lakrész belső lépcsővel is össze lett kötve, de külön-külön a lépcsőházból is van bejáratuk!

A lakáshoz tartozik még a földszinten egy 10 nm-es tároló, és egy (szomszéddal közös bejáratú garázsban) 2 autónak elegendő beálló is. Emellett fontos az is, hogy a lakóházban 4 lakás van összesen, ez a dupla-generációs lakás pedig a legnagyobb köztük.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)