Álom-lakások a Belső-Ferencvárosban

Idén még akár 5 százalékos áfával vehetünk nagyon jó kis lakásokat Pest egyik legjobb helyszínén, a teljesen megújult Belső-Ferencvárosban.

Nem, a Ferencváros nem csak, illetve talán nem elsősorban a focicsapatáról híres – legalábbis ingatlanos körökben. Az ingatlanhoz értők közt inkább arról ismert Ferencváros, hogy ma Pest egyik legjobb, legélhetőbb, és a belvárosi részekhez legközelebbiek közül talán a legzöldebb kerület, illetve kerületrész a hangulatos Belső-Ferencváros.

Ez a környék nem csak a Metróhoz, de a Duna partjához is közel esik, és persze a legtöbb fővárosi egyetem, illetve munkahelyek százezrei vannak ide közel. Tehát akár saját célra, akár befektetésként érdemes lehet itt megcsípni egy-egy modern, új lakást.

Ezek közt keresgélve bukkantunk rá a Belső-Ferencváros ezen új gyöngyszemére. A Ferencváros Residence rengeteg új építésű, újszerű házat felvonultató rehabilitációs részen található, és ami nagyon lényeges: akár 5 százalékos áfával is megvehető még néhány hónapig. Ráadásul a vételár nagyobb része is nyugodtan befizethető, hiszen az épület jövő augusztusra elkészül, így kis kockázattal előre fizethető a kedvezményes áfás ár.

Ennél jobb közlekedést pedig nem könnyű találni: a közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, de mindössze két megállónyira van a háztól a 3-as metró is. A csupán 31 lakásos ház a legmodernebb anyagokból épül, magas műszaki színvonalon.

Egyebek közt a legmodernebb hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely mínusz 30 fokban is tökéletesen teljesít, nyáron pedig kellemesre hűti a leendő lakását. Természetesen a lakásokhoz gépkocsibeálló és tároló is vásárolható.

A cikk megjelenését a társasház lakásainak értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)