Költöztesd vállalkozásod a Budai Vár bejáratához!

Megtalálni a tökéletes üzlethelyiséget vállalkozásunk számára éppen olyan nehéz feladat, mint a lakáskeresés. Nagyon sok múlik az elhelyezkedésen, na meg persze az sem mindegy mennyit kell rákölteni, ha találunk egy jó helyen lévő üzletet. Egy elegáns budai környezetben fekvő ingatlan például nem lehet rossz választás, bármilyen tevékenységről is legyen szó, ráadásul befektetés szempontjából sem utolsó! Főleg egy olyan, amit sokoldalúan ki tudunk használni. Ha valaki ilyet keres figyeljen, hoztunk egy remek lehetőséget!

Buda egyik legkellemesebb és legszebb részén, a Vár közelében leltünk egy eladó üzlethelyiségre. Bár a környék igen népszerű, mégis könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A buszmegálló mindössze 3 perc sétányira van innen, autóval pedig a Széll Kálmán tér felől vagy a Batthyány tér irányából is könnyű odajutni.

A környék elegáns hangulatát a közelben található nagyszerű éttermek, kávézók csak tovább fokozzák, így többszempontból is kiemelt környék ez.

További képekért kattints a fotóra!

Itt a Bécsi kaputól induló utcában, egy társasház aljában található az alábbi 269 négyzetméteres iroda és bemutatóterem, mely idén mind műszaki, mind esztétikai szempontból jelentős felújításon eset át. Az ideérkezők egy látványos üvegportálon keresztül léphetnek be a tágas bemutatóterembe, ahol jelenleg beépített recepciós pult, illetve ügyfélváró sarok várja az érkezőket. Található itt még -opcionálisan leválasztható- teakonyha, étkező, valamint két külön bejáratú irodahelyiség.

További képekért kattints a fotóra!

A bemutatóteremhez kapcsolódóan hátsó szobákat, valamint a garázst átjáró köti össze, ahonnan a tárgyalószoba és a mosdók is könnyedén megközelíthetők. Az üzlethez tartozó 2 állásos garázs is további lehetőségeket kínál, innen jelenleg műhelyként használt raktárszoba, további 1 ablakos irodahelyiség, illetve egy irattároló nyílik. Az üzlet a tágas bemutatótermen kívül így jelenleg 4 külön bejáratú zárható irodával és 2 raktárhelyiséggel is rendelkezik.

Ahogy korábban szó esett róla, nem csak esztétikailag, műszakilag is felújított állapotban van az ingatlan. A bemutatóteremet és a hozzá kapcsolódó irodákat nagy kopásállóságú, vastagon alászigetelt laminált parkettával burkolták, a kiegészítő helyiségekben pedig kerámia padlóburkolatot használtak. Természetesen az új tulajdonos tevékenységi köréhez igazodva szabadon átalakíthatja a 269 négyzetméteres ingatlant.

További képekért kattints a fotóra!

Egy üzlethelyiség esetében nem szabad elfeledkezni a biztonságról sem, amiről ebben az esetben automata védőrács, valamint kivonuló-szolgálathoz is bekötött riasztórendszer gondoskodik.

Az ingatlan kialakításából adódóan rendkívül jól kihasználható, kiválóan alkalmas lehet akár irodának, cégközpontnak, szépségszalonnak, galériának vagy bármilyen más típusú üzletnek egyaránt. Tökéletes választás azoknak is, akik befektetési céljából vásárolnának jól kiadható ingatlant, hiszen az elhelyezkedésből és az ingatlan jellegéből adódóan magas hozamra tehetnek szert.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)