Költöztesd vállalkozásod a Budai Vár bejáratához!

Megtalálni a tökéletes üzlethelyiséget vállalkozásunk számára éppen olyan nehéz feladat, mint a lakáskeresés. Nagyon sok múlik az elhelyezkedésen, na meg persze az sem mindegy mennyit kell rákölteni, ha találunk egy jó helyen lévő üzletet. Egy elegáns budai környezetben fekvő ingatlan például nem lehet rossz választás, bármilyen tevékenységről is legyen szó, ráadásul befektetés szempontjából sem utolsó! Főleg egy olyan, amit sokoldalúan ki tudunk használni. Ha valaki ilyet keres figyeljen, hoztunk egy remek lehetőséget!

Buda egyik legkellemesebb és legszebb részén, a Vár közelében leltünk egy eladó üzlethelyiségre. Bár a környék igen népszerű, mégis könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A buszmegálló mindössze 3 perc sétányira van innen, autóval pedig a Széll Kálmán tér felől vagy a Batthyány tér irányából is könnyű odajutni.

A környék elegáns hangulatát a közelben található nagyszerű éttermek, kávézók csak tovább fokozzák, így többszempontból is kiemelt környék ez.

További képekért kattints a fotóra!

Itt a Bécsi kaputól induló utcában, egy társasház aljában található az alábbi 269 négyzetméteres iroda és bemutatóterem, mely idén mind műszaki, mind esztétikai szempontból jelentős felújításon eset át. Az ideérkezők egy látványos üvegportálon keresztül léphetnek be a tágas bemutatóterembe, ahol jelenleg beépített recepciós pult, illetve ügyfélváró sarok várja az érkezőket. Található itt még -opcionálisan leválasztható- teakonyha, étkező, valamint két külön bejáratú irodahelyiség.

További képekért kattints a fotóra!

A bemutatóteremhez kapcsolódóan hátsó szobákat, valamint a garázst átjáró köti össze, ahonnan a tárgyalószoba és a mosdók is könnyedén megközelíthetők. Az üzlethez tartozó 2 állásos garázs is további lehetőségeket kínál, innen jelenleg műhelyként használt raktárszoba, további 1 ablakos irodahelyiség, illetve egy irattároló nyílik. Az üzlet a tágas bemutatótermen kívül így jelenleg 4 külön bejáratú zárható irodával és 2 raktárhelyiséggel is rendelkezik.

Ahogy korábban szó esett róla, nem csak esztétikailag, műszakilag is felújított állapotban van az ingatlan. A bemutatóteremet és a hozzá kapcsolódó irodákat nagy kopásállóságú, vastagon alászigetelt laminált parkettával burkolták, a kiegészítő helyiségekben pedig kerámia padlóburkolatot használtak. Természetesen az új tulajdonos tevékenységi köréhez igazodva szabadon átalakíthatja a 269 négyzetméteres ingatlant.

További képekért kattints a fotóra!

Egy üzlethelyiség esetében nem szabad elfeledkezni a biztonságról sem, amiről ebben az esetben automata védőrács, valamint kivonuló-szolgálathoz is bekötött riasztórendszer gondoskodik.

Az ingatlan kialakításából adódóan rendkívül jól kihasználható, kiválóan alkalmas lehet akár irodának, cégközpontnak, szépségszalonnak, galériának vagy bármilyen más típusú üzletnek egyaránt. Tökéletes választás azoknak is, akik befektetési céljából vásárolnának jól kiadható ingatlant, hiszen az elhelyezkedésből és az ingatlan jellegéből adódóan magas hozamra tehetnek szert.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Jelentős eltérések.

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

© 2024 (v2.202102)