Szuper ajánlat Zugliget felé, Virányoson

A zugligeti libegőnek köszönhetően ismerhette meg a fővárosiak többsége Buda egyik legszebb részét. A hétvégi kirándulásokon sokan, sokszor álmodozunk arról, milyen jó is lenne errefelé lakni. Most mutatunk egy olyan lehetőséget, ami Virányos városrészben, a libegő felé vezető Zugligeti úton található meseszép környezetben.

A következő lakás olyan lakáskeresők számára lehet alkalmas, akik a városközponthoz közel, ám kellemes budai környezetbe vágynak. A XII. kerület ezen része nem véletlenül olyan népszerű, hiszen viszonylag közel van a városi nyüzsgéshez, ugyanakkor Buda egyik legbarátságosabb, legzöldebb, legjobb kilátással megáldott városrésze. Nem is szólva a környék hatalmas presztízséről.

 

Itt a Zugligeti úton találtunk tehát egy 1968-ban épült, ízlésesen felújított, 67 négyzetméteres, második emeleti lakást, ami – a mai piacon jónak számító ára mellett – kellően tágas terekkel rendelkezik.

A felújítás során elsődleges szempont volt a rendelkezésre álló terek maximális kihasználása, így a lakás sokkal nagyobbnak tűnik, kellemesen tágas az amerikai konyhás étkezős nappali és a hálószoba is, sőt még a félszoba is tökéletesen megfelel akár dolgozó vagy akár gyerekszobának is.

A lakáshoz tartozik még egy lodzsa is, melyen kényelmesen elfér egy asztal, két székkel, így tavasztól őszig kellemes helyszínt biztosít a kávézásra, egy reggeli elfogyasztására, kikapcsolódásra.

 

A felújítás során műszakilag és esztétikailag is megújult a lakás, így teljes mértékben megfelel a mai igényeknek. A felújítás keretein belül új fűtésrendszer, nyílászárók, ajtók, burkolatok, valamint megújult világítástechnika került a lakásba, de ügyeltek arra is, hogy a terek maximálisan kihasználhatók legyenek, ezáltal tágas és kellemes legyen az összhatás.

A ház pinceszintjén egy 4 négyzetméteres saját tároló található, illetve a földszinten további közös tároló áll a lakók rendelkezésére. A parkolás miatt sem kell aggódnia az új tulajdonosnak, hiszen a társasház zárt udvarában parkolóhely is biztosított egy autó számára.

Innen csupán néhány perc séta a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, de a belvárosba jutás sem jelent problémát. A közelben található több busz megállója is, melyekkel 10 percen belül a Széll Kálmán térre érhetünk.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

Többségi tulajdont szerez Tiborcz István Gránit Bankja az Equilor Befektetési Zrt.-ben

Többségi tulajdont szerez Tiborcz István Gránit Bankja az Equilor Befektetési Zrt.-ben

A Gránit Bank Zrt. 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a több mint 30 éves magyar befektetési szolgáltatóban.

Beszántja a tárcája alá tartozó állami cégeket Lázár János

Beszántja a tárcája alá tartozó állami cégeket Lázár János

Év végével fogják felszámolni a cégeket.

© 2022 (v2.202102)