Ilyen is lehet egy panel: ízléses, felújított lakásokat hoztunk!

Sokan nem kedvelik a panellakásokat mondván, hogy szűkösek és mindegyik egyforma. Pedig bőven találni szép panellakásokat a piacon, melyeket ízlésesen felújítottak tulajdonosai, és ha rájuk nézünk biztos nem az előbb említett negatív kép ugrik be. Ilyen lakásokat keresgéltünk, most szerte Budapesten.


Hoztunk néhány igazán jó lehetőséget családosoknak, budaiaknak és azoknak is, akik nyugodt, kertvárosias környezetben élnének.

Itt is van mindjárt ez a tágas, családok számára is kényelmes XVIII. kerületi lakás. A második emeleti, 82 négyzetméteres lakást 4 éve műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújították. A konyha és étkező összenyitásával egy kellemes méretű étkezős konyhát nyertek, ezen kívül nappali és további 3 szoba áll rendelkezésre, valamint erkély is tartozik a lakáshoz.

A következő lakás a IV. kerületi Aradi utcában található, ahonnan Újpest Városkapu és Újpest Városközpont metrómegálló is pár perc sétatávolságra található. A lakás 71 négyzetméteres, 2+1 félszoba és külön étkező helyiség található benne, így ideális két gyermekes családoknak is, főleg, hogy csok is igényelhető rá.

Budán, a Fraknó utcában is találtunk egy szépen felújított lakást. A jelenlegi elosztás alapján konyha, fürdőszoba, nappali és hálószoba található a lakásban. A tágas nappalit egybe nyitották hálószobával, de ez igény esetén egy ajtó beépítésével könnyen szeparálható, a hálószobához pedig erkély is tartozik.

Válogatásunkat ezzel a XVII. kerületi lakással zárjuk, mely az Akácvirág utca egyik négyemeletes társasházának legfelső emeletén található. A lakás 63 négyzetméteres, napfényes nappalira, két hálószobára, kádas fürdőszobára valamint konyhára tagolódik.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)