Ilyen is lehet egy panel: ízléses, felújított lakásokat hoztunk!

Sokan nem kedvelik a panellakásokat mondván, hogy szűkösek és mindegyik egyforma. Pedig bőven találni szép panellakásokat a piacon, melyeket ízlésesen felújítottak tulajdonosai, és ha rájuk nézünk biztos nem az előbb említett negatív kép ugrik be. Ilyen lakásokat keresgéltünk, most szerte Budapesten.


Hoztunk néhány igazán jó lehetőséget családosoknak, budaiaknak és azoknak is, akik nyugodt, kertvárosias környezetben élnének.

Itt is van mindjárt ez a tágas, családok számára is kényelmes XVIII. kerületi lakás. A második emeleti, 82 négyzetméteres lakást 4 éve műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújították. A konyha és étkező összenyitásával egy kellemes méretű étkezős konyhát nyertek, ezen kívül nappali és további 3 szoba áll rendelkezésre, valamint erkély is tartozik a lakáshoz.

A következő lakás a IV. kerületi Aradi utcában található, ahonnan Újpest Városkapu és Újpest Városközpont metrómegálló is pár perc sétatávolságra található. A lakás 71 négyzetméteres, 2+1 félszoba és külön étkező helyiség található benne, így ideális két gyermekes családoknak is, főleg, hogy csok is igényelhető rá.

Budán, a Fraknó utcában is találtunk egy szépen felújított lakást. A jelenlegi elosztás alapján konyha, fürdőszoba, nappali és hálószoba található a lakásban. A tágas nappalit egybe nyitották hálószobával, de ez igény esetén egy ajtó beépítésével könnyen szeparálható, a hálószobához pedig erkély is tartozik.

Válogatásunkat ezzel a XVII. kerületi lakással zárjuk, mely az Akácvirág utca egyik négyemeletes társasházának legfelső emeletén található. A lakás 63 négyzetméteres, napfényes nappalira, két hálószobára, kádas fürdőszobára valamint konyhára tagolódik.

 


© 2021 (v150.202005)