6 szuper ötlet a hálószoba dekorálására

 

Számtalan eszközt bevethetünk, hogy hálószobánk igazi oázissá váljon, ezek közül mutatunk most néhány igazán nagyszerű ötletet.

Kép forrása: pixabay.com

Hatalmas növényekkel

Zöld növények minden szobába kellenek, mert élettel telivé varázsolják a helyiséget, üde színfoltot jelentenek minden szobában és mellesleg még a levegőt is tisztítják, ami a hálószobában különösen fontos lehet. Hálószobánkat teljesen egyedivé varázsolhatjuk, ha ehhez nagyobb növényeket választunk. Ez lehet egy mutatós darab is, ami a fókuszpont szerepét tölti be, de választhatunk két növényt is az ágy két oldalára. Ha kicsi a hálónk inkább magas, de kis helyigényű növényt válasszunk.

Kép forrása: homestratosphere.com

Tükörrel

Egy tükör a hálószoba igazi dísze lehet, és különösen jól jön, ha nincs külön gardróbunk, és itt öltözködünk. Ezenkívül a tükör elmaradhatatlan kelléke még a fésülködőasztaloknak is, de ha olyan kicsi a hálószobánk, hogy nem fér el benne egy fésülködőasztal, simán csak helyezzünk egy tükröt a falra, ami így tágítja is a teret.

Képek forrása: favim.com és interiordecoration.eu

Különböző textúrájú anyagokkal

A hálószoba az a hely, ahol rengeteg textíliát használunk és igazán van helye a különösen puha, vagy épp a mutatós textíliáknak. Ahelyett, hogy uniformizálnánk a helyet, válogassunk sokféle különböző textúrájú anyag közül, ahogyan ennek a pécsi lakásnak a gyönyörű hálószobájában is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Ülőhellyel

A hálószobában általában az ágy az egyetlen bútordarab, amire le lehet ülni. Jó, ha ezen kívül beszerzünk egy fotelt is, ha nagyobb a hálószobánk akkor pedig egy mini nappali is helyet kaphat benne kanapéval, dohányzóasztallal.

Ennek a II. kerületi lakásnak a hálószobájában csak egy fotel fért el, de az is sokkal barátságosabbá tette a helyiséget.

Még több képért kattintson a fotóra!

Ne féljünk a mintáktól!

Már rég megdőlt az a nézet, hogy mintásat a mintással ne párosítsunk. Igenis próbáljunk ki a különböző textúrájú anyagok mellett vagy helyett különböző mintájú anyagokat is. Ennek a VIII. kerületi lakásnak a hálószobájában például rengeteg mintát találhatunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Legyen az ágy a szoba fókuszpontja

Általában az ágy a fókuszpont, hiszen ez a legdominánsabb bútor a helyiségben, de jó ha ezt külön ki is emeljük, például egy baldachinnal tesszük még izgalmasabbá.

Kép forrása: decoist.com

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)