Szegedi kislakások 20 millió forint alatt

 

Nézzük, milyen kislakásokat találunk Szeged elfogadhatóbb, élhetőbb környékein 20 millió forint alatt az Ingatlantájoló kínálatában.


Kép forrása: pixabay.com

Szépen felújított lakás a Kereszttöltés utcában

Felsővároson a Kereszttöltés utcában, a Tápai utcánál egy ötszintes panelház magasföldszintjén található ez a másfél szobás kislakás. A lakásnak otthont adó panelház ugyan nem esett át panelprogramon, de a lakás nagyon szép belső esztétikai felújítást kapott, és közlekedés szempontjából kitűnő környéken van.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kifizetett panelprogramos lakás Felsővároson

Ez a kétszobás, felújított panellakás már a Selyem utcában található, közel a Csillag térhez, így szintén kiváló közlekedés szempontjából. A magasföldszinti lakás hőszigetelt nyílászárókkal, hőmennyiségmérős fűtéssel rendelkezik, esztétikai felújítása is megtörtént 3 évvel ezelőtt.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy szoba hálófülkés lakás a belvárosban

A Mérey utcát keresztező Püspök utcában található ez a kiváló elhelyezkedésű egyszobás kislakás, melynek szerencsés kialakítása által, hálófülkéje is külön ablakot kapott, amely a társasház csendes belső udvarára néz. A szoba és a hálófülke tölgyfa parketta burkolatot, a többi helyiség járólapot kapott. A lakás akár bútorozottan is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel a TIK közelében

A Szentháromság utca elején, a TIK-től egy saroknyira bukkantunk erre a földszinti, udvari garzonlakásra. Az ingatlan szépen felújított állapotban van, és vételára a teljes berendezést is tartalmazza, így befektetésnek is tökéletes.

Még több képért kattintson a fotóra!

Klímás lakás Makkosházán

Panelprogramon átesett az a makkosházi, ötszintes panelház, amelynek zárószintjén kínálják ezt a másfél szobás lakást. Az ingatlant 2016-ban rendkívül ízlésesen felújították, klímával is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

© 2021 (v2.202102)