Itt hozzuk a legfrissebb tavaszi trendeket!

 

Mutatjuk, mi az, amiből mindenképp érdemes beszerezni 1-2 darabot!

Kép forrása: pixabay.com

Igazi rattan

A műrattanok ideje végre leáldozott, az igazi rattan pedig nemcsak a teraszunkon, hanem a lakásban is helyet kaphat. Ehhez még csak nem is kell, hogy boho chic stílusú legyen az otthonunk, gyakorlatilag minden stílushoz megtalálhatjuk a megfelelő darabokat. És a legjobb az egészben, hogy bármit, tényleg szinte bármit lehet kapni rattanból.

Kép forrása: pinterest.com

Nem kell persze nagy dolgokra gondolni, ebben a szuperül felújított pécsi lakásban például csak egy minikonyha fért el a nappaliban, ahol jó szolgálatot tesz a rattanból készült zsúrkocsi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Padokat mindenhová!

Először az étkezőasztalok mellett jelentek meg a padok, majd egyre gyakoribb lett az előszobákban és a fürdőszobákban is. De a padokban az a legjobb, hogy bárhová kerülhetnek. Lehetnek támlásak vagy támlanélküliek, alattuk tárolóval vagy anélkül, egy biztos, hogy az idei tavasz legnagyobb slágerei a padok lesznek.

Képek forrása: housebeautiful.com és designswan.com

Ebben a pécsi lakásban az étkezőben kapott helyet egy szép pad.

Még több képért kattintson a fotóra!

Különleges lámpák

Idén tavasszal nagyon népszerűek lesznek az igazán mutatós lámpák, amik nemcsak funkcionálisak, de akár egy művészeti alkotással is felérnek. Köztük is az egyik legnépszerűbb a gombalámpa lesz, nemcsak a gyerekszobákba. Ha beszerzünk egy dekoratív darabot, garantáltan az lesz a helyiség fókuszpontja, más dekortárgyakból érdemes melléjük inkább egyszerűbbeket választani.

Kép forrása: housebeautiful.com

Ebben a XI. kerületi lakásban több különleges lámpát is láthatunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

© 2021 (v2.202102)