Itt a tavasz: gyorsan fogynak a lakások a Baross utcában

Lassan jön az igazi jó idő, ilyenkor sokan elindulnak a lakásnézőbe. Nem árt tehát sietnie annak, aki belvárosias, körúthoz közeli, modern és új lakást szeretne nagyon jó áron megcsípni. Mutatjuk, mire gondoltunk: például a Baross utcára.

Nem érdemes várnia annak, aki a belvároshoz közeli, modern, új lakások közt keresgél, mert ezek most különösen jól fogynak. Ráadásul az áfa-szabályok változása miatt az újabb építkezések ritkák, nehéz lesz jót találnia annak az új piacon, aki nem lép még most, lehetőleg idén tavasszal.

Aki ilyesmit keres, és egyúttal jó érzékkel felismeri ezt a lépéskényszert, annak most hozunk egy remek példát új építésű, igen jó árakkal csábító házra, mégpedig az igen-igen népszerű Corvin Negyed (képünkön) közelében, a körúttól két megállónyira, a 3-as metrótól sétatávolságra.

Itt, például a Corvin Negyedben, rengeteg új irodaház is épül, és tucatnyi egyetem, például a Semmelweis, a Corvinus, az ELTE bölcsész és jogi karai, valamint még sok-sok főiskola egyetem van innen akár csak 10-15 percnyire.

Itt a belvárosban, a VIII. kerület legkedveltebb részén, az emlegetett Corvin-negyed közvetlen szomszédságában épül (de nem szűken véve a negyedben) a Baross Utcai Társasház, amelyben 44 változatos alaprajzú lakás közül válogathat mindenki. Például az egyetemistáknak lakást keresők, az első lakásukat keresők, a családosok, és kiváló célpont ez a befektetést keresőknek is, hiszen a bulinegyed ide csak egy ugrás.

Ennek ellenére az ár a mai pesti viszonylatban kifejezetten jó: 850-860 ezer forintos négyzetméterártól kaphatók e vadonatúj otthonok, ami a környék panellakás árainál nem sokkal magasabb; ráadásképp, ha egy használt lakás felújítását, magasabb rezsiét is belevesszük, akkor még anyagilag is jobban járthatunk!

Nem mellékes az sem, hogy e vadonatúj otthonok műszakilag és külcsínre, belbecsre is minden modern elvárásnak megfelelnek. Lesz itt parkosított belső kert, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer is, a vevők pedig változatos alaprajzú otthonok közt válogathatnak. Nem is meglepő, hogy a lakások többsége már el is kelt!

A Corvin Negyed alapján a környék üzletei minden lehetséges igényt kielégítenek; és azt se feledjük, hogy hidegben, esőben egy fedett bevásárlóközpont lesz tőlünk nem messze. Ugyanígy étterem és kávézó is sok van errefelé.

Ne feledjük továbbá, hogy közlekedés is remek: a 3-as metró Semmelweis Klinikák megállója és a 4-es metró János Pál Pápa tér megállója nincsen nagyon messze, sőt, a 4-6-os villamosok is csak két megállónyira vannak a háztól. Tehát közösségi közlekedéssel körülbelül 20 percen belül a város legtöbb fontos pontjára odaérünk a legnagyobb forgalomban is, de mondjuk a Kálvin tér akár 10 perc alatt is elérhető innen.
Aki autóval érkezik, annak ott van az épület mélygarázsa és a lakóknak járó további lehetséges parkolási kedvezmények.

Az sem utolsó szempont, hogy a kerület biztonságát Budapest talán legjobb, legkiterjedtebb térfigyelőkamera-hálózata vigyázza, és az emlegetett Corvin Negyed (képünkön a Corvin pláza egyik bejárata) alaposan átrajzolta immár a kerület egykori, kopottas arculatát.

A cikk megjelenését a Baross Társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)