Ilyen szépek a 20 millió alatti kislakások Pécsett!

 

Mutatjuk a legszebb kislakásokat 20 millió forint alatt az Ingatlantájoló kínálatából.

Kép forrása: pixabay.com

Akár berendezéssel is, Kertvárosban

Kertváros egyik legnépszerűbb részén, egy kívülről hőszigetelt panelház 3. emeletén helyezkedik el ez a nappali + 1 hálós, kompletten felújított lakás. A lakásban mind a külső, mind a belső nyílászárókat cserélték, új, gépekkel felszerelt konyhabútort kapott, és fürdőszobáját is felújították. Igény szerint a lakásban található bútorok is megvásárolhatók.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított panellakás Egyetemvárosban

Egyetemvárosban, az Orvosi Kar közelében található ez az igényesen felújított, 2 szobás panellakás, ami befektetésnek is ideális. A lakás hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, felújítása során új burkolatokat kapott, konyháját, fürdőszobáját is felújították.

Még több képért kattintson a fotóra!

Téglaépítésű lakás a Belvárosban

A Belvárosban helyezkedik el ez a téglaépítésű, egyszobás lakás, mely 2019-ben esett át komplett felújításon. A felújítás az összes vezeték, illetve a nyílászárók cseréjét is érintette, a lakás rendkívül tágas, egy étkezője is van, ami a szobával egybenyitható, nagy belmagasságának köszönhetően galériával tovább bővíthető.

Még több képért kattintson a fotóra!

Csinos kis panellakás Uránvárosban

Uránvárosban, egy hőszigetelt panelházban található ez a kétszobás lakás, melyet szépen felújítottak. A lakást új nyílászárókat is kapott, és konyháját is felújították.

Még több képért kattintson a fotóra!

Felújított téglalakás Uránvárosban

Uránvárosban, a Pollack Mihály utcában helyezkedik el ez a kétszobás, 6 évvel ezelőtt felújított téglalakás. A lakás vezetékeit és nyílászáróit is kicserélték, új burkolatokat és új konyhabútort is kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

© 2021 (v2.202102)