Rendhagyó helyek home office-hoz, ha egyébként nincs dolgozószobád

 

Hogy javítsuk kissé a hangulatot, mai bejegyzésünkben néhány rendhagyó, sőt vicces ötletet mutatunk erre vonatkozóan. Ugyanakkor megjegyezzük, hogy ezek a helyszínek azért nem feltétlenül alkalmasak napi 8 órányi koncentrált munkavégzésre, de ha valakinek a helyzet hatására a feladatai is nagy mértékben csökkennek, akkor azt a pár órát akár így is megoldhatja.

Kép forrása: pixabay.com

Egy függőágyban

Sokaknak a rendkívüli helyzetben csak az étkezőasztal marad, ám az étkezőszékek jellemzően nem olyan kényelmesek, mint egy irodai szék. Függőágy viszont ma már elég sok háztartásban akad, és nem terheli a gerincet, tehát néhány órára ez is alkalmas lehet otthoni munkavégzésre, csak vigyázzunk, el ne aludjunk benne. Előnye, hogy ha van kertünk, akkor jó időben akár oda is kifüggeszthetjük.

Kép forrása: freshome.com

Bár ennek a X. kerületi lakásnak minden szobájában van íróasztal, ha az egész család otthonról dolgozik és tanul, előfordulhat, hogy valakinek csak az étkezőasztal jut. Még jó, hogy az étkezőasztal mellett helyet kapott ez a függőfotel, ahová bekucorodhatunk ölünkben egy laptoppal.

Még több képért kattintson a fotóra!

A télikertben

A télikert világos és teli van zöld növényekkel. Ennél ideálisabb helyszínt talán nem is találhatnánk az otthoni munkavégzéshez. Ennél már csak az a jobb, ha van egy kis jó állapotú kerti lak, ahová kitelepülhetünk.

Kép forrása: onekindesign.com

Ennek a II. kerületi lakásnak a télikertjében épp van egy kényelmes fotel, ahonnan dolgozni is lehet.

Még több képért kattintson a fotóra!

A fürdőkádban

Ezt az ötletet természetesen nem a helyhiány, hanem inkább kényelmi okok szülték. Csak az próbálja ki, aki nem fél, hogy a laptop esetleg a vízbe esik.

Kép forrása: pinterest.com

Ebben a III. kerületi lakásban külön előnyös, hogy a fürdőkád a nappaliban kapott helyet, mindössze néhány lépésre a dolgozósaroktól.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy stégen

Aki leköltözött a balatoni nyaralójába, és olyan szerencsés, hogy saját stégje is van, az akár ide is kitelepülhet a munkával.

Kép forrása: telegraph.co.uk

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Könnyű termeszteni, finom és felhasználóbarát az itthon is egyre népszerűbb cékla, amely nemcsak afrodiziákum, minden ízében az egészségünket szolgálja.

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

© 2024 (v2.202102)