Tágas, újszerű és megfizethető: 2 szobás lakás Angyalföldön

Angyalföldön jó lakni! Nem véletlen, hogy évek óta ez a legnépszerűbb pesti kerület. A Duna és a Belváros közelsége, valamint az M3-as metróvonal miatt a társasház és irodaház fejlesztők, illetve a fiatal pályakezdők kedvenc célpontja.

A kerület Rákos-patakhoz közeli része pedig különösen kellemes, nyugodt környezetet biztosít a kisgyerekes családok számára. Ebből a városrészből hoztunk most egy szépen felújított lakást.

Angyalföld folyamatosan, elképesztő ütemben fejlődik, valamint a szolgáltatások kínálata és színvonala is felülmúlja a belvároson kívül eső kerületektől megszokottat. Fontos megemlíteni azt is, hogy rengeteg szabadidős tevékenységre van lehetőség a környéken. A közelben található parkok és a patakparton kiépített futópálya jó sportolás és kikapcsolódás szempontjából az itt élőknek.

A forgalmas Váci útról nyíló, viszonylag csendesebb, kertvárosias jellegű utcában – a Fiastyúk utcában – található, egy téglaépítésű épületben ez az 53 négyzetméretes lakás. A társasház felújítása már elkezdődött és jövő tavasszal folytatódik, de jelenlegi állapotában is rendezett, kulturált épületről van szó. A lakás nyugati fekvésű, így szinte egész nap beragyogja a napfény. Két külön nyíló szoba, fürdőszoba és konyha található benne, valamint egy 6 négyzetméteres beépített loggia tartozik hozzá.

A környék előnye, hogy minden napszakban található szabad parkolóhely, így a parkolás sem okoz gondot. Nem csak az autósoknak, hanem ahogy korábban is említettük, a közösségi közlekedést kedvelők számára is jó választás. Innen csupán pár lépes a 14-es villamos megállója, amivel alig negyedóra alatt a Lehel térre érhetünk (metrómegálló, hatalmas piac, WestEnd). Ezen kívül több busz is a közelben áll meg, melyekkel az M3-as metró külsőbb megállói ugyancsak pár percre vannak.

Tökéletes otthona lehet fiataloknak, vagy jól jövedelmező, válságos időkben is értéktartó befektetés válhat belőle.

A cikk megjelenését, az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

© 2024 (v2.202102)