Közel a városhoz, közel a parkokhoz

Az erkély vagy terasz mellett ma a “járványos-homeoffiszos” világban nagyon jó, ha olyan lakásunk van, amelynek közelében sok park, rengeteg zöldfelület van. A parkokhoz közeli lét ma nyilván azért fontos, mert valahol meg kell ejteni az otthoni munka utáni pihenést, feltöltődést. Most efféle lakásokat kerestünk Pesten a IX. és a XIII. kerületben.

Manapság különösen lényeges, hogy – az erkély vagy terasz mellett – olyan lakást keressünk, amelynek közelében sok park, zöldfelület van. hogy akár séta, akár kocogás, biciklizés vagy más szabadidős kikapcsolódási lehetőség is adott legyen. Ezúttal ilyen lakásokat kerestünk városszerte.

Kezdésnek itt van a  Gama Residence társasház a IX. kerületben, az egyetemi városrészben épül, a lakástól sétatávolságra két kisebb, két nagyobb park is van, sőt, a Népliget és a Duna partja sincsen innen messze.  De közel van ide a Dandár gyógyfürdő, számos óvoda és iskola is, nem is szólva az egyetemekről, főiskolákról (Semmelweis, Közszolgálati, Közgáz, BME), és más intézményekről, vagy épp a körútról és a 3-as metróról. A társasház 1-4 szobás lakáskínálatában mindenki megtalálja a számára ideálist.  A lakások ráadásul a modern, igényes kivitelezés mellett okosotthon rendszerrel lesznek felszerelve, ami a kényelem mellett az alacsony rezsit is garantálja.

Nem messze az előző háztól, a Középső-Ferencváros szívében, annak városhoz közeli csücskében épül a Ferencváros Residence 31 lakásos társasháza. A környék családias, ugyanakkor a belvárosias lét előnyeiről itt sem kell lemondani, hiszen csupán egy karnyújtásnyira van a kötött pályás villamos, a Duna partja és a Lurdy Ház bevásárlóközpont, valamint az egyes villamos is. A szabad lakások között találunk nappali+1 hálószobás praktikus elosztású otthonokat és 9. emeleti penthouse lakásokat is.

A Sobieski Ökoház Középső-Ferencváros megújult környezetében kínál egészség- és környezetkímélő geotermikus lakásokat. A geotermikus energiaellátásnak köszönhetően energiatakarékos, környezetbarát és allergiamentesek a lakások, ráadásul költségkímélő a fenntartásuk. A társasház 75 különböző méretű lakást kínál, így mindenki megtalálja a számára kényelmes méretű és elrendezésű otthont.

Végül a XIII. kerületből is mutatunk egy-egy projektet, méghozzá előbb a Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán épülő Metrodom Madarász 38 társasházat. A lakóparkban 5 egymástól fizikailag elkülönülő lépcsőházban épülnek a lakások, melyek között nagy teraszos exkluzív apartmanokat és kisebb garzonokat is egyaránt találunk. Az lakóházak között zárt belső kertet alakítanak ki, ahol pihenőpark és látványos játszótér kerül kialakításra, mini csúszdaparkkal.

A másik, parkok közelében épülő jelöltönk a szintén XIII. kerületi UPTOWN projekt, ami most bevezető árakkal keresi vevőit. A hely eleve fákkal sűrűn “ellátott” környéken épül, de a Városligettől és a futók paradicsomától, a Rákos pataktól sincsen messze. A pihentető környezetben található UPTOWN egy igazán zöld, sportos helyen épül, ahol végre a tiéd lehet az az életstílus, amire mindig is vágytál – ígéri a fejlesztő. A ház a Béke úthoz közel van, így iskolák, egészségügyi intézmények, szórakoztató- és sportlétesítmények, valamint bevásárlóhelyek vannak szép számmal a környéken.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)