Siófoki nyaralók 20 millió alatt!

Közeleg a nyár és igaz, egyelőre ezeket a napsütéses tavaszi napokat is otthonunkba zárva kell tölteni, azért reméljük néhány hét múlva már a Balaton-parton strandolva gondolunk vissza ezekre a nehéz hetekre. Sokakban megfogalmazódik ilyenkor a gondolat, milyen jó is lenne egy kis ház a Balatonon. Ezúttal siófoki nyaralókat kerestünk, méghozzá 20 millió alatt!

Siófok az egyik legnépszerűbb célpont a Balatonon. Budapestről bő egy óra alatt leérhetünk, és az ingatlan árak – a tóparttól távolab – már valamivel kedvezőbbek, mint az északi parton. Körülnéztünk tehát a déli part fővárosában és hoztunk néhány takaros kis nyaralót, egészen jó árakon.

Itt is van mindjárt ez a felújított vízközeli ikerház. Az ingatlan jelenleg 40 négyzetméteres, de 85 négyzetméteresre bővíthető. Most egy amerikai konyhás nappali, egy szoba, fürdőszoba és egy háztartási helyiség található a házban, valamint egy szépen rendezett kis kert is tartozik hozzá.

A következő családi házat is felújítva kínálják eladásra. A 70 négyzetméteres lakóterületen, amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba fürdőszoba, valamint egy nagy méretű terasz található.

Válogatásunk következő tagja ez a szépen felújított, 50 négyzetméteres sorházi ingatlan.  A 25 négyzetméteres földszinti alapterülethez tágas, egy légterű tetőtéri szoba kapcsolódik, mely igény szerint akár tovább osztható.

Szintén jó választás ez a kétszintes, örökpanorámás családi ház, mely jelenleg 2 szobával rendelkezik. A házhoz tartozó szépen gondozott telekre gyümölcsfákat és szőlőt telepítettek.

Válogatásunk utolsó tagja Szőlőhegyen található. Az alábbi családi ház tetőterének kialakítását még nem fejezték be, így jelenleg a földszinti lakószinten nappali, konyha, fürdőszoba található, valamint innen nyílik a terasz is. A tetőtér befejezésével egy szobát és egy második fürdőszobát kapunk.  A házhoz pince, valamint szőlővel beültetett kert kapcsolódik, valamint az erkélyről megcsodálhatjuk a Balatont és az északi part hegyeit is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A német haderő óriási botrány küszöbén, lakóházak dőltek romba Ukrajnában és Oroszországban is

A német haderő óriási botrány küszöbén, lakóházak dőltek romba Ukrajnában és Oroszországban is

Orosz kézbe kerülhetett egy nagyon kényes felvétel német tisztek beszélgetéséről. Odesszában és Szentpétervárott is robbanás történt. Háborús hírek.

Miért mondott igent az Orbán-kormány Svédországnak? A hét videója

Miért mondott igent az Orbán-kormány Svédországnak? A hét videója

Erről is beszéltek a hét videójában munkatársaink, Bózsó Péter és Wéber Balázs.

Újabb kétszázmilliárdos biznisz kerül Rogán Antal felügyelete alá

Újabb kétszázmilliárdos biznisz kerül Rogán Antal felügyelete alá

Az autópályáknál és a kaszinóknál már bevált Rogán Antalék koncessziós eljárása, most a kórházi patikák jönnek.

Beérik Pintér Sándorék munkája: megint jókora gyomrost kaphat a hazai egészségügy

Beérik Pintér Sándorék munkája: megint jókora gyomrost kaphat a hazai egészségügy

Tovább romolhat az ellátás színvonala, nagyon elegük van már az orvosoknak.

© 2024 (v2.202102)