Megfizethető elegancia: panorámás lakás Zugligetből

Buda egyik legelegánsabb, legkellemesebb részéről, a mesés Zugligetből hoztunk egy ajánlatot azoknak, akik relatíve közel a budai belvároshoz, azonban annál jóval nyugodtabb helyen képzelik el az életük.

Zugliget, a Hunyad-ormot körbe ölelő városrész a XII. kerület egyik legszebb része.

A korábban erdővel borított Zugliget, a XIX. század egyik legnépszerűbb kirándulóhelye volt. A 19. század közepén aztán előkelő családok otthona lett, egyre több tehetős belvárosi polgár költözött ide. Az elmúlt évtizedekben – jó időben – mindig sok kirándulót vonzott a környék kellemes hegyvidéki jellege, a szép kilátás és persze a Zugligeti Libegő.

A környék ugyanakkor ma is vonzó, igen elegáns lakóhelyet kínál azoknak, akik minőségi, zölddel teli környéket keresnek, ugyanakkor a belváros közelségéről sem mondanának le. Innen hoztunk ezúttal egy panorámás lakást, melyet a mai piaci értékeléshez viszonyítva kifejezetten alkalmi áron kínálnak eladásra!

Az Árnyas út egyik téglaépítésű társasházának második emeletén található az alábbi lakás.

Az ingatlan 48 négyzetméteres, 2 szobával, konyhával, kádas fürdőszobával rendelkezik, valamint a nagyobb szobából egy 6,5 négyzetméteres loggia nyílik. A lakás délkeleti tájolású, így rendkívül világos, de nyáron is kellemes és élhető. Tulajdonosai korábban teljeskörűen felújították, így a vezetékek, a radiátorok, valamint a nyílászárók is ki vannak cserélve.

A lakáshoz saját 20 négyzetméteres, automata kapuval ellátott garázs van, ami sok-sok milliós értéket képvisel, illetve egy 4 négyzetméteres pincetároló tartozik az ingatlanhoz.

A tömegközlekedők számra pedig jó hír, hogy csupán pár perc sétára található több buszjárat megállója is, melyekkel hamar Széll Kálmán térre érhetnek nappal és éjszaka egyaránt.

A társasházat körülölelő hatalmas kertet szerződött kertész gondozza, itt egyébként a gyermekek számára egy nagy játszótér is helyet kapott. A közös használatú kerten kívül a környéken számos kirándulóhely, túraútvonal, illetve bicikliút kínál közeli kikapcsolódási lehetőséget az aktív pihenésre vágyóknak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlaniroda támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktor: nukleáris megállapodást is kötött Kína Magyarországgal

Orbán Viktor: nukleáris megállapodást is kötött Kína Magyarországgal

Hszi Csin-ping kínai elnök a magyar miniszterelnökkel közös sajtónyilatkozatot tett.

Új rekord: az ukrán haderő másfél ezer kilométeres dróntámadást hajtott végre

Új rekord: az ukrán haderő másfél ezer kilométeres dróntámadást hajtott végre

Ezek történtek csütörtök estig az orosz–ukrán háborúban.

Gulyás Gergely elárulta, hogy mekkora vagyon köthet ki Mészáros Lőrinc új alapítványában

Gulyás Gergely elárulta, hogy mekkora vagyon köthet ki Mészáros Lőrinc új alapítványában

A miniszter szerint nem kell aggódni amiatt, hogy a leggazdagabb magyarok kevesebb adót fognak fizetni a vagyonuk után, hiszen akár külföldre is vihetnék a pénzüket.

Okos volt, aki estig várt az euróvásárlással!

Okos volt, aki estig várt az euróvásárlással!

Itt vannak a friss, esti devizaárfolyamok

© 2024 (v2.202102)