Megfizethető elegancia: panorámás lakás Zugligetből

Buda egyik legelegánsabb, legkellemesebb részéről, a mesés Zugligetből hoztunk egy ajánlatot azoknak, akik relatíve közel a budai belvároshoz, azonban annál jóval nyugodtabb helyen képzelik el az életük.

Zugliget, a Hunyad-ormot körbe ölelő városrész a XII. kerület egyik legszebb része.

A korábban erdővel borított Zugliget, a XIX. század egyik legnépszerűbb kirándulóhelye volt. A 19. század közepén aztán előkelő családok otthona lett, egyre több tehetős belvárosi polgár költözött ide. Az elmúlt évtizedekben – jó időben – mindig sok kirándulót vonzott a környék kellemes hegyvidéki jellege, a szép kilátás és persze a Zugligeti Libegő.

A környék ugyanakkor ma is vonzó, igen elegáns lakóhelyet kínál azoknak, akik minőségi, zölddel teli környéket keresnek, ugyanakkor a belváros közelségéről sem mondanának le. Innen hoztunk ezúttal egy panorámás lakást, melyet a mai piaci értékeléshez viszonyítva kifejezetten alkalmi áron kínálnak eladásra!

Az Árnyas út egyik téglaépítésű társasházának második emeletén található az alábbi lakás.

Az ingatlan 48 négyzetméteres, 2 szobával, konyhával, kádas fürdőszobával rendelkezik, valamint a nagyobb szobából egy 6,5 négyzetméteres loggia nyílik. A lakás délkeleti tájolású, így rendkívül világos, de nyáron is kellemes és élhető. Tulajdonosai korábban teljeskörűen felújították, így a vezetékek, a radiátorok, valamint a nyílászárók is ki vannak cserélve.

A lakáshoz saját 20 négyzetméteres, automata kapuval ellátott garázs van, ami sok-sok milliós értéket képvisel, illetve egy 4 négyzetméteres pincetároló tartozik az ingatlanhoz.

A tömegközlekedők számra pedig jó hír, hogy csupán pár perc sétára található több buszjárat megállója is, melyekkel hamar Széll Kálmán térre érhetnek nappal és éjszaka egyaránt.

A társasházat körülölelő hatalmas kertet szerződött kertész gondozza, itt egyébként a gyermekek számára egy nagy játszótér is helyet kapott. A közös használatú kerten kívül a környéken számos kirándulóhely, túraútvonal, illetve bicikliút kínál közeli kikapcsolódási lehetőséget az aktív pihenésre vágyóknak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlaniroda támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Egy héttel, június 18-ig meghosszabbítják az első Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét.

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

A vártnál kedvezőbb májusi inflációs adat hátteréről kérdezték az ATV Start műsorában munkatársunkat.

© 2023 (v2.202102)