Újraindult az élet, itt az idő befektetni, vagy saját lakást keresni

Aki manapság befektetni szeretne a fővárosban, annak olyan helyen érdemes szétnéznie, ahol a városrész megújulásának jelei minden kétséget kizáróan megmutatkoztak az elmúlt években. Ilyen a Józsefváros látványosan átalakult belső, körúthoz közeli része, ahol nem csak befektetni jó, de lakni sem utolsó.

Budapesten sajnos nagyon sok belső kerületben már olyan mértékben megemelkedtek a lakásárak, hogy manapság már az V. kerületi értéktartással is adódhatnak gondok, befekteténi tehát csak ott érdemes, ahol a városrész további fejlesztések előtt áll.

Ugyanakkor az olyan belvárosias részeken, mint például a körút vonzásában fekvő Csarnok Negyedben (képünkön a negyed központja, a Rákóczi tér, háttérben a szép, klasszikus vásárcsarnok és a pár éve épült négyes-metró megálló) azonban csak az utóbbi években indult el igazán az áremelkedés. Ennek okán itt nem csak a kiadási hozamok lehetnek kellően magasak, hanem a most várható válságos években is megőrizheti értékét egy lakás.

Különösen akkor, ha olyan új építésű otthonokról van szó, amely nem csak az említett belvárosias életérzést nyújtják, hanem egyúttal a legmodernebb technológiákkal épülnek, azaz egyben „rezsikímélő” ultra-takarékos gépészettel (fűtő-hűtő hőszivattyúk) és megfelelő szigeteléssel vannak ellátva.

Itt, a fent említett Csarnok Negyed városrész egyik kellemes, csendes utcájában leltünk rá erre az új építésű társasházra. A 4-es metró Rákóczi téri megállójától csak rövid sétára.

De nincs messze ide a pár éve megújult Teleki tér a piaccal, mélygarázzsal, üzletekkel, új vendéglőkkel. Vagy a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala. És persze az elegáns Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok talán legfontosabb belvárosi találkozóhelye a pesti oldalon.

Errefelé, a körút környékén lényegében már a „belváros közepén” érezhetjük magunkat, hiszen a közelben minden megtalálható és mindenhová szinte perceken belül odaérünk.

A környéken számos köztér újult meg és egymást érik a régi és új intézmények, szórakozási és kikapcsolódási létesítmények. Egy ilyen felértékelődő városrészben pedig bizonyosan stabil marad az új építésű otthonok ára.

Éppen erre tehát, a Csarnok negyedben épül egy bérbeadásra, lakhatásra egyaránt kitűnő új otthonokkal csábító társasház. A modern elosztású nappali plusz egy és nappali plusz két hálószobás lakások várják azokat, akik nem szeretnek kompromisszumokat kötni: fiatalos környezetre, fővárosi pezsgésre és kitűnő közlekedésre egyszerre vágynak.

E 17 lakásos új ház értékállóságát garantálja tehát, hogy az épület igen magas műszaki tartalommal készül. Például az emlegetett, modern hőszivattyús fűtésrendszerrel, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít. A hőszivattyús hűtés-fűtés nagy előnye még, hogy a radiátorok nem foglalnak helyet a hasznos térből, és e megoldás lényegesen olcsóbb is a gázfűtésnél.
Emelik az új otthonok értékét a minőségi burkolatok, amelyek – együtt a szaniterekkel – itt egyéni ízlés szerint választhatók. Emellett garázs is vásárolható a lakásokhoz.

 

A cikk a társasház értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

© 2024 (v2.202102)