Angyalföld: soha vissza nem térő, kertvárosi ajánlat

Végre-valahára látszanak a normális élet, illetve a gazdaság újraindulásának jelei, így hát eljött az idő, kár tovább halogatni a lakásvásárlási döntést. Nézzük Pest egyik legjobb, jó közlekedésű, mégis kertvárosi környékét – igen, újra Angyalföld van a célkeresztben.

Aki igényesebb – és nem elégszik meg a kompromisszumos otthonokkal-, az új lakást keres, méghozzá olyan jó környéken, mint Angyalföld. A jó ajánlatok fogynak, új építkezés pedig nem nagyon indul egyelőre, a jobb adottságú lakásokra érdemes mielőbb lecsapni.

Persze nehéz összeegyeztetni azt, hogy jó is legyen a környék, sok is legyen a zöldfelület, és a közlekedés is jó legyen. Mindent együtt megtalálni azonban nem lehetetlen.

Angyalföld központjától, a Béke tértől mindössze három villamosmegállónyira, a Gyöngyösi utca és a Béke út kereszteződésétől pár lépésnyire található a Kucsma utca.

Itt nem csak a kötött pályás közlekedés és az ellátottság jó, de van a közelben művelődési ház, tanuszoda és sportpálya is; aki pedig a vasutat szereti az ide 8 percre lévő Angyalföld állomástól közlekedhet azzal is, vagy gyakran ellátogathat az utca másik végén található Vasútmúzeumba, ami gyerekekkel különösen jó program.

Emellett közel van ide az Oxygén wellness és pár lépésre található a híres-neves Vanilin cukrászda (képünkön) is.

Mindenesetre a Kucsma utcának, ennek a zöld, nagy fákkal szegélyezett utcának Béke út felőli szakaszán szinte az összes új házát ugyanaz a beruházó készítette. Itt van ilyen kész ház is, a 12-es szám alatt, ahol még néhány lakás megvásárolható, sőt, azonnal beköltözhető.

Összességében a Kucsma utcában a beruházónak immár ez az ötödik(!) társasháza. A 10-es, 13-15-ös és a 11-es szám alatt is ugyanez a beruházó építette a Kucsma utca nívós társasházait. Azaz látható: a beruházó pontosan teljesíti vállalásait, hiszen a három, már elkészült házát minden lakó belakta, a most bemutatandó ház pedig már készen is van. Pár üres lakása akad már csak eladó.

E négy emeletes házban lift is lesz, ami egészen a parkolóktól a 4. emeletig fog járni. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat jár, az emeleti lakásokhoz pedig erkély; sőt, a legfelsőbb szinten tetőterasz is lesz.

 

A modern otthonok változatos méretben elérhetők és természetesen teremgarázs vagy autóbeállók is vásárolhatók itt.

A cikk az ingatlanok értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)