Rád is vár egy álomház Érden!

A Budapesti lakásárak mellett egyre népszerűbbé válik az agglomeráció, ahol ugyanazért az összegért nagyobb ingatlant, vagy egy fővárosi lakás áráért akár családi házat is kaphatunk. Most Érden néztünk körül.

Különösen népszerűek azok a települések, ahonnan jobb a közlekedés, mint sok külső kerületből. Érd tehát nemhiába vált az agglomeráció egyik legnépszerűbb településévé, hiszen a régi 7-es út melelett jó ideje az M7-es és jópár éve az M6-os autópálya is áthalad a városon, és a sok buszjárat mellett, két vasútvonal is keresztezi.

Szétnéztünk tehát Érden, és csodálatos álomházakat találtunk. Mutatjuk őket!

Mediterrán álom közel az M6-oshoz

Az M6-os autópálya két lehajtójához is egyformán közel áll ez az energiatakarékos családi ház, mely 2018-ban épült. A mediterrán ház hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerrel rendelkezik, amerikai konyhás nappalival + 3 hálószobával várja új lakóit. Igény szerint akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható.

További szép, érdi családi házakat találhat itt is.

Gyönyörű otthon Tusculanum és Dombosváros határán

2013-ban épült, így már álomszép, tökéletes gyeppel és dísznövényekkel beültetett kerttel is rendelkezik ez a nappali + 3 hálós családi ház Tusculánum és Dombosváros határán. Ahogy a kertet, úgy a belső tereket is a legnagyobb gondossággal alakították ki az épületben, így a ház csendesebb részében, a hálószobák mellett, nem is egy fürdőszoba, hanem egy exkluzív kivitelű fürdőszalon is helyet kapott. Az ingatlanhoz terasz és garázs is tartozik, igény szerint a berendezés is megvásárolható.

Medencés otthon Fenyves-Parkvárosban

Mindenhez közel, Fenyves-Parkvárosban áll ez a mediterrán jellegű, szinteltolásos családi ház, mely udvarán medencével, alagsorában fitnesz szobával és szaunával is rendelkezik. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával várja új tulajdonosát, és olyan extrákkal, mint a központi porszívó, víztisztító rendszer, egyedi nyílászárók, rönkfa játszótér, klíma, hogy csak néhányat említsünk a legfontosabbak közül.

 

Nézzünk végül egy igazi luxusvillát a tehetősebbeknek.

Ez a mediterrán luxusvilla Érd Dombosvárosban van, 3 szintes, kivétel nélkül minőségi anyagokból épült, minden igényt kielégít; alapterülete 394 nm. Van ebben a két generációnak is alkalmas házban kerti süllyesztett medence, gyeptéglával füvesített kert, 52 méteres saját fúrt kút, fűtött garázs, napkollektor, beépített konyhabútorzat, kamerarendszer, klíma, központi porszívó, elektromos kapunyitó rendszer.

Szép érdi lakásokat találhat oldalunkon, itt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

© 2024 (v2.202102)