Egy jó döntéssel 10 milliót foghat! Mutatjuk!

Aki nívós új lakást keres, az „húzós” árakkal találkozik. Szerencsére jó helyszínen is találni már olyan minőségi projektet, ahol jelentős akciók teszik vonzóvá a vásárlást: találtunk egy helyet, ahol akár 10 milliót foghat, ennyivel olcsóbban is vehetünk tehát most új, nagyobb lakást.

Ezúttal a XIII. kerületben igazi kertvárosi övezetében néztünk körül, közel a kötött pályás közlekedéshez.

A Kucsma utcában ugyanaz a beruházó épített féltucat házat, így nem kell tartani csúszásoktól, pontatlanságoktól, problémáktól. Mivel van még néhány szabad lakás, így ezek rendkívüli kedvezménnyel érhetők most el: aki szemfüles, most akár 10 milliót is spórolhat és akár úgy is berendezheti otthonát, mint az alábbi képen látszik.

 

A Béke utca melletti zöldövezetben a nívós lakások árszabása egy-egy felújított használt lakások árával is összemérhető, ha az akciókat górcső alá vesszük, és egyúttal beleszámítjuk, hogy a beköltözéskor még egy tisztasági festésre sincsen szükség, nos ennél jobb ajánlat nem sok akad. Gyermekeseknek, vagy gyermekeket tervezőknek a CSOK bőséges kedvezménye, vagyis állami támogatással is szóba jöhet.

A lakás nem csak új minden értelemben, hanem modern és energiatakarékos is, tehát a következő években, évtizedekben súlyos milliókat spórolhatunk a rezsin is!

Sokan nézelődnek erre, akik Pest legjobban fejlődő részén, a Váci út vonzáskörzetében szeretnének lakni vagy befektetni. Közel van ide a felújított 3-as metró és még közelebb a Béke úton közlekedő, a Lehel térig járó és az egyes körvillamos vonalát is érintő 14-es villamos.

Tehát idegeskedés-mentes bejutást és hazajutást nyújt a Kucsma utca azoknak is, akik esetleg nem autóval járnak. Az autósokat pedig – a teremgarázs mellett – az utcákban kényelmes, nem pedig belvárosias parkolás is segíti.

Jól ellátott a környék, mindenféle üzlet, sok a szolgáltató és az intézmény is. Uszoda, sportpálya is van a közelben, illetve modern parkok és játszóterek teszik még élhetőbbé ezt a környéket. Közel van ide az Oxygén wellness és a Kucsma utcától pár lépés csak a híres Vanilin cukrászda.

Itt, a XIII. kerület Béke utcáról nyíló Kucsma utca 14-es szám alatt épülő új házban számos lakás leköthető még. Szerencsére emberléptékű, kis társasházakról van itt szó, házanként csak 22 lakással, nem pedig egy modern lakótelepről…

A jelenlegi akciós lehetőség 2020. augusztus 31-ig tart, a szabad lakások tehát igen jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg. (Kevés új építés indul most, így, mivel szűkül az új kínálat, ősszel közel sem biztos, hogy ilyen jó feltételekkel válogathat majd valaki a lakások közt, mint most!)

Az akció keretében pedig a Kucsma utca 14 alatti társasház lakásai akár 10 millió forintos árelőnnyel vásárolhatók meg. Ugyanis a 2020-as befizetés arányának függvényében a beruházó kedvezményt biztosít a lakás árából. Minél többet fizet be valaki még 2020-ban, annál nagyobb árelőnyben részesül.

Természetesen, ahogy említettük a lakások megvásárlásához a CSOK, a CSOK hitel, sőt a babaváró támogatások is igénybe vehetők, illetve kapható ezekhez független hitelszakértői tanácsadás is.

Itt böngésszen az akcióban elérhető lakások között és minden ingatlannál megtalálhatja a kedvezmény mértékét megmutató táblázatot.

Irány a Kucsma utca: fedezze fel még ma ezt a nívós környéket!

A cikk az ingatlanok értékesítőjének támogatásával készült. A további részletekért keresse az értékesítő kollégákat. Ne feledje: az akció csak 2020. augusztus 31-ig tart!

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Amerikai rakétákkal mért súlyos csapást a Krímre Ukrajna

Amerikai rakétákkal mért súlyos csapást a Krímre Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Még mit titkolhatnak előlünk Orbán Viktorék?

Még mit titkolhatnak előlünk Orbán Viktorék?

Csak most, három hónappal a történés után derült fény arra, a kormány suttyomban felvett 1 milliárd euró értékben hitelt szövetségesétől, a Kínai Népköztársaságtól.

Olimpiai formát mutatott ma a forint

Olimpiai formát mutatott ma a forint

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

A 4iG megveszi a Direct One műholdas ügyfélállományát

A 4iG megveszi a Direct One műholdas ügyfélállományát

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyása esetén a 4iG Nyrt.-hez kerülhet a Direct One magyarországi műholdasügyfél-állománya.

© 2024 (v2.202102)