Mutatjuk a legszebb erkélyes lakásokat Budapestről

Ma már egy lakás erkély nélkül elképzelhetetlen még akkor is, ha amúgy parkos környezetben élünk. Az erkély azért még is csak egy kis privát élettér a szabad levegőn, ami különösen fontos, ha nagyvárosban élünk. Mai bejegyzésünkben Budapestről gyűjtöttük össze a legszebb erkélyes lakásokat.

Akár teljes berendezéssel is Zuglóban

Alsórákos egyik csendes utcájában, az Örs vezér teréhez közel, egy 2008-ban épült társasházban található, ez a frissen festett és gyönyörűen berendezett, befektetésnek ideális lakás. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik, valamint egy napsütötte erkéllyel. A konyhabútor a beépített gépekkel, a fürdő- és előszobabútor az ár részét képezik, de igény szerint a többi bútor is megvásárolható külön megállapodás alapján.

Gyönyörűen felújított polgári lakás a Városliget közelében

A VII. kerületben, a Városligethez és a belvároshoz is közel található ez a szépen felújított polgári lakás. Az ingatlanba belépve egy étkező-konyhába érkezünk, innen nyílik a fürdőszoba, egy mosó- és tároló helyiség, a szauna, illetve a hatalmas szoba, amely egy nagy ablakkal és egy erkélyajtóval is rendelkezik, így külön nappalira és hálószobára osztható. A szobából nyílik a kicsi, de szépen berendezett erkély, a ház aljában hangulatos kávézó és olasz delikátesz üzlet található.

Fiatalos, világos kislakás Angyalföldön


A XIII. kerületben, a Béke tér közelében, egy 2005-ben épült, 5 szintes társasház első emeletén található ez az amerikai konyhás nappalis + 1 hálószobás lakás. Az erkély nagy kétszárnyas üvegajtón keresztül nyílik a nappaliból, voltaképpen a nappali meghosszabbítása.

Álomszép lakás tetőtéri erkéllyel, Péterhegyen

A XI. kerületben, Péterhegyen, egy négylakásos társasházban található ez a nappali + 4 szobás, gyönyörű lakás, mely egy tetőtéri intim teraszt ölel körbe. A hangulatos lakáshoz ezen kívül tartozik egy tetőterasz is.

Párizsi panorámával a VII. kerületben

Ennek a VII. kerületi lakásnak az L-alakú teraszáról olyan panoráma tárul elénk, amit egyébként csak a Párizsban játszódó filmekben szoktunk látni, azzal a különbséggel, hogy itt úgy érezhetjük Budapest tetejéről nézünk szét. A 2015-ben felújított lakás a VII. kerület Nagykörúton belüli részén, egy ház 5. emeletén helyezkedik el, nappali + 2 hálószobával rendelkezik, teljes berendezése a vételár részét képezi.

További szép, budapesti lakásokat találhat oldalunkon, itt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

A friss munkaerőpiaci adatokat értékelte az MBH Bank.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

Ugandában és Uruguayban is szavaznak magyarok az EP-választáson

Ugandában és Uruguayban is szavaznak magyarok az EP-választáson

Már csak egy hétig jelentkezhetnek a külképviseleti névjegyékbe azok, akik az EP-választáson Magyarország 147 külképviseletének egyikén szeretnének szavazni.

© 2024 (v2.202102)