Belvárosi ékszerdoboz 25 millió alatt!

Az elmúlt években valódi ritkaságnak számított egy jó adottságokkal rendelkező, igényesen felújított vagy újszerű belvárosi lakás 25 millió alatt. Ám mi most egy ilyenre bukkantunk!

A bűvös 25 milliós határ főleg akkor gond, ha a környék jó minősége mellett még a tömegközlekedési szempontokat is figyelembe vesszük. Néha-néha azért adódik egy olyan lehetőség, ahol az imént felsoroltak mind érvényesülnek, mint az alábbi ingatlan esetében, mely a tágabban vett belvárosi részen, a Nagyvárad tér és a Klinikák metrómegálló között helyezkedik el.

Első lakást kereső fiatalok, saját lakásra vágyó diákok és kis lakást kereső befektetők figyelem: 25 millió forint alatt találtunk  egy kis ékszerdobozt a hangulatos Orczy-park szomszédságában!

A felújított Orczy-park (képünkön) és a Ludovika Campus mellett elhelyezkedő társasházban bukkantunk egy igazi gyöngyszemre. A lakás tömegközlekedés szempontjából is kifejezetten előnyös helyzetben van, az M3-as metró Nagyváradtéri megállója csak 7-8 perc séta, a 24-es villamos és a 99-es busz megállója pedig 3 perce van. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódnia, a helyi lakosoknak ingyenes a parkolás és az utca is bekamerázott.

A második emeleten helyezkedik el az alábbi magas minőségben felújított lakás. Építész tulajdonos felügyelete mellett, minden részletre odafigyelve minőségi anyagokat használva történt a felújtás, mely során többek között új biztonsági német nyílászárók, riasztó, klíma előkészítés, digitális termosztátos konvektor került beszerelésre. Minőségi burkolatok, szaniterek és csaptelepek kerületek a lakásba, így jó ideig ezzel nem lesz problémája az új tulajdonosnak.

A 31 négyzetméteres lakás remek elosztással rendelkezik, mely rengeteget számít ekkora lakások esetében. A lakásban IKEA konyhabútorral, beépített gépekkel felszerelt konyha, egy nagy, közel 20 négyzetméteres szoba és káddal felszerelt fürdőszoba található, valamint egy kisebb erkély is kapcsolódik hozzá.

Az Orczy-park tökéletes helyszínt kínál szabadidős kikapcsolódásra, sportolásra, melyhez ebben az esetben tényleg nem kell messzire menni.  A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Semmelweis Egyetem is pár perces sétával elérhető, így egyetemistáknak vagy akár könnyen kiadható lakást kereső befektetőknek is tökéletes választás.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Vannak kivételek.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

© 2024 (v2.202102)