Értékálló új otthonok a belváros közelében!

Nagyon jó, kertvárosias helyen, de a belvároshoz mégis igen közel, ráadásul kiváló minőségben – akár ez is lehetne a szlogenje annak az új lakóparknak, amelyet most mutatunk meg. E két szempontot figyelembe véve hoztunk tehát most egy projektet, a belvároshoz közel eső, ugyankkor családias, kertvárosias környékről!

Egy ingatlan megvásárlásánál elengedhetetlen, hogy a jövőre is gondoljunk, akár befektetési célból, akár saját részre vásárolunk. Érdemes tehát döntésünket úgy meghozni, hogy az adott ingatlan értékállóságát is figyelembe vesszük, ennek pedig a legfőbb feltételei az elhelyezkedés és a kivitelezés minősége. Utóbbira különösen érdemes odafigyelni új építésű lakások esetén.

A Green Median Residence, értékálló minőségű lakásokat kínál, Pest egyik legjobb részén, a Tisztviselőtelep szomszédságában, ami egyszerre nyújtja a kertvárosi hangulatot, és a belváros előnyeit. A lakások hosszú távú minőségét pedig az anyaghasználat, a korszerű műszaki megoldások és az I. osztályú kivitelezés garantálja.

A környék lehetővé teszi, hogy ne kelljen a belváros vagy a kertvárosi között választani, így a nyugodt mindennapokról és a jó közlekedésről vagy a belváros nyújtotta infrastrukturális lehetőségekről sem kell lemondani.

A Tisztviselőtelep ideális választás családoknak és mindenkinek, aki nyugodt, tiszta utcákra, zölddel teli környezetre vágyik. A Népliget közelsége nem csak kikapcsolódás szempontjából jelent hatalmas előnyt a leendő lakóknak. Budapest legnagyobb közparkjának megújulásáról már kormányzati döntés is született, melynek keretében a sport komplexumok felújítása mellett nyitott-, és fedett uszoda, továbbá elővárosi vasútállomás is létesül a ligetben. Ez pedig értéknövelő hatással bír a későbbiekben.

A Green Median 1-3 szobás lakásokat kínál, melyek közül sok erkéllyel is rendelkezik. Az esztétikum mellett a lakások műszaki tartalma is jóval meghaladja az átlagost. Ahogy az egy új építésű modern minőségi lakás esetében elvárható, itt is a legkorszerűbb, energiatakarékos megoldásokat használták a lakások fűtéséhez/hűtéséhez.

A Green Median esetében ezt hőszivattyús rendszerrel oldották meg, mely nyáron kellemesen hűvös levegőt, télen pedig meleget generál és mindezt úgy, hogy negyedannyiba kerül az energia költsége, mint a hagyományos fűtési rendszerek esetében. A rendszer másik hatalmas előnye a szellőző rendszerbe épített szűrők, melyek kiszűri az allergéneket, így tiszta friss levegő jut a lakásba.

A Green Median lakásai ráadásul kivételes helyzetben vannak, ami a panorámát illeti, hiszen a környék családi házas jellegéből adódóan a társasház felsőbb szintjein elhelyezkedő lakásokból gyönyörű panoráma tárul a városra.

 

A cikk megjelenését a Green Median értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)