Értékálló új otthonok a belváros közelében!

Nagyon jó, kertvárosias helyen, de a belvároshoz mégis igen közel, ráadásul kiváló minőségben – akár ez is lehetne a szlogenje annak az új lakóparknak, amelyet most mutatunk meg. E két szempontot figyelembe véve hoztunk tehát most egy projektet, a belvároshoz közel eső, ugyankkor családias, kertvárosias környékről!

Egy ingatlan megvásárlásánál elengedhetetlen, hogy a jövőre is gondoljunk, akár befektetési célból, akár saját részre vásárolunk. Érdemes tehát döntésünket úgy meghozni, hogy az adott ingatlan értékállóságát is figyelembe vesszük, ennek pedig a legfőbb feltételei az elhelyezkedés és a kivitelezés minősége. Utóbbira különösen érdemes odafigyelni új építésű lakások esetén.

A Green Median Residence, értékálló minőségű lakásokat kínál, Pest egyik legjobb részén, a Tisztviselőtelep szomszédságában, ami egyszerre nyújtja a kertvárosi hangulatot, és a belváros előnyeit. A lakások hosszú távú minőségét pedig az anyaghasználat, a korszerű műszaki megoldások és az I. osztályú kivitelezés garantálja.

A környék lehetővé teszi, hogy ne kelljen a belváros vagy a kertvárosi között választani, így a nyugodt mindennapokról és a jó közlekedésről vagy a belváros nyújtotta infrastrukturális lehetőségekről sem kell lemondani.

A Tisztviselőtelep ideális választás családoknak és mindenkinek, aki nyugodt, tiszta utcákra, zölddel teli környezetre vágyik. A Népliget közelsége nem csak kikapcsolódás szempontjából jelent hatalmas előnyt a leendő lakóknak. Budapest legnagyobb közparkjának megújulásáról már kormányzati döntés is született, melynek keretében a sport komplexumok felújítása mellett nyitott-, és fedett uszoda, továbbá elővárosi vasútállomás is létesül a ligetben. Ez pedig értéknövelő hatással bír a későbbiekben.

A Green Median 1-3 szobás lakásokat kínál, melyek közül sok erkéllyel is rendelkezik. Az esztétikum mellett a lakások műszaki tartalma is jóval meghaladja az átlagost. Ahogy az egy új építésű modern minőségi lakás esetében elvárható, itt is a legkorszerűbb, energiatakarékos megoldásokat használták a lakások fűtéséhez/hűtéséhez.

A Green Median esetében ezt hőszivattyús rendszerrel oldották meg, mely nyáron kellemesen hűvös levegőt, télen pedig meleget generál és mindezt úgy, hogy negyedannyiba kerül az energia költsége, mint a hagyományos fűtési rendszerek esetében. A rendszer másik hatalmas előnye a szellőző rendszerbe épített szűrők, melyek kiszűri az allergéneket, így tiszta friss levegő jut a lakásba.

A Green Median lakásai ráadásul kivételes helyzetben vannak, ami a panorámát illeti, hiszen a környék családi házas jellegéből adódóan a társasház felsőbb szintjein elhelyezkedő lakásokból gyönyörű panoráma tárul a városra.

 

A cikk megjelenését a Green Median értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)