Kertvárosi nyugalom, belvárosi kényelem Zuglóban!

Budapesten a lakáskeresés során az egyik legnagyobb fejtörést mindenképpen az ingatlan elhelyezkedése okozza. A nyüzsgő belvárost választaná inkább, ahol minden egy karnyújtásnyira van, vagy egy hangulatos kertvárosi környéket, ahová hazatérve csend és nyugalom várja? Van, amikor nem kell kompromisszumot kötni. Olyan projektet hoztunk el, ahol egyszerre élvezheti a zöldövezeti hangulatot és a városi élet előnyeit. Hol máshol találhatná meg mindezt, mint Zuglóban?

Zugló nem véletlenül olyan népszerű, hiszen a belváros szomszédságában található, remek közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, ugyanakkor igazán kellemes hangulatú városrész. Új építésű lakásokból azonban nincs túl nagy választék a kerületben, így különösen nagy igény mutatkozik egy olyan minőségi lakóparkra, mint amilyen a Metrodom Zugló lakópark is. November 10-én, kedden indul a lakópark otthonainak értékesítése, amelyek komplett családi életteret kínálnak a lakáskeresők számára.

A Metrodom Zugló környékén több áruház, kisebb bolt és piac várja az itt élőket, ráadásul a családosok 10 perces sétatávolságon belül találhatnak bölcsődét, óvodát és iskolát is.

A lakóparktól pár perces sétára található Zugló legfőbb tömegközlekedési csomópontja, a Bosnyák tér, ahonnan villamossal vagy busszal pillanatok alatt elérhető a Keleti pályaudvar, a Blaha Lujza tér vagy az Örs vezér tere, ráadásul éjszaka sem kell nélkülözni a tömegközlekedést, hiszen a 907-es és a 979-es éjszakai busz is megáll a Bosnyák téren. A bringásoknak jó hír, hogy Zuglót több kerékpárút átszeli, akad olyan is, ami közvetlenül a belvárosba vezet.

A több mint 6000 négyzetméteren épülő lakóparkban összesen 4 épülettömb kap helyet, megőrizve ezzel a családias hangulatot. A lakáskínálat tervezésekor a beruházó mindenkire gondolt, a 29 m2-es studiólakásoktól kezdve egészen a négy hálószobás lakásokig, változatos alaprajzú és méretű lakások közül válogathatunk. A lakások a beruházó saját Dual Eco hűtő-fűtő rendszerével, illetve a saját fejlesztésű okosotthon rendszerének továbbfejlesztett változatával lesznek felszerelve, amelyek nem csupán kényelmesebbé teszik a mindennapokat, hanem energiát és pénzt is megtakaríthatunk vele.

A fejlesztő más lakóparkjaihoz hasonlóan, a Metrodom Zugló is sokkal többet nyújt minőségi és sokrétű szolgáltatásaival, mint egy átlagos új építésű társasház A családi és baráti összejövetelek tökéletes helyszíne a külső kertben található tűzrakó és grillező. Amíg a felnőttek sütögetnek vagy bográcsoznak, addig a kicsik sem fognak unatkozni: a gyerekeket külön park várja, biztonságos játszótérrel és homokozóval.

A tervezők arra is gondoltak, hogy ne csak nyáron, hanem egész évben legyen egy hely, ahol a lakók kikapcsolódhatnak, ezért egy közösségi nappali is helyet kap az egyik lépcsőházban. A helyiség kialakításakor is minden korosztályra gondoltak, így a felnőtteknek lehetőségük nyílik közös meccsnézésre, beszélgetésre vagy társasozásra, amíg a gyermekek a játszósarokban játszhatnak egymással.

 

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)