Elragadó ingatlanok a festői Noszvajról!

A Bükk-hegység kapujában fekvő festői kis településről Noszvajról hoztunk néhány elbűvölő ingatlant, ha olyan helyre vágyik, ahol tiszta, friss levegőn és gyönyörű környezetben élhet!

A hangulatos település számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál az ideérkezőknek, a gyönyörű kirándulóhelyek, kulturális látnivalók, finom borok és különleges ételek mellett az ország egyik legtisztább levegőjű települése. A meghitt hangulatú kis falu évente több alkalommal tart különböző programokat az idelátogatóknak, de az év 365 napján jó választás. Itt egész évben élvezheti a jó levegőt, a gyönyörű környezetet! A Bükki Nemzeti Park szomszédjában, a történelmi borvidék részeként Noszvaj tökéletes választás a nyugodt, meghitt pihenéshez! Hoztunk néhány elragadó házat, ha szívesen töltené mindennapjait vagy szabad idejét a mesebeli faluban.

Válogatásunk első tagja egy 190 négyzetméteres háromszintes rönkház. A ház egy 1250 négyzetméteres telken található, melyre még egy kő- és egy faház is épült, melyek az ingatlanhoz tartoznak. A rönkházban 2+2 félszoba kapott helyet, valamint kapcsolódik hozzá egy tágas fedett terasz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Az ingatlan előtti fedett részén egy négy személyes jakuzzi is helyet kapott.

A település egyik kedvelt részén található a következő panorámás családi ház. A tágas nappali-konyha helyiségből nyílik két szoba, valamint egy közlekedő, amelyen keresztül megközelíthető a fürdőszoba és a kamra. A barátságos családi házhoz panorámás, gyümölcsfákkal teli kert tartozik.

Végül mutatunk egy üzleti szempontból is érdekes lehetőséget. Az alábbi kis birtokon jelenleg húsmanufaktúra működik, valamint kapcsolódik hozzá egy exkluzív apartman. A felújított házban összesen 8 szoba található, a birtok további részei más típusú vállalkozások számára is alkalmasak.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)