Elragadó ingatlanok a festői Noszvajról!

A Bükk-hegység kapujában fekvő festői kis településről Noszvajról hoztunk néhány elbűvölő ingatlant, ha olyan helyre vágyik, ahol tiszta, friss levegőn és gyönyörű környezetben élhet!

A hangulatos település számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál az ideérkezőknek, a gyönyörű kirándulóhelyek, kulturális látnivalók, finom borok és különleges ételek mellett az ország egyik legtisztább levegőjű települése. A meghitt hangulatú kis falu évente több alkalommal tart különböző programokat az idelátogatóknak, de az év 365 napján jó választás. Itt egész évben élvezheti a jó levegőt, a gyönyörű környezetet! A Bükki Nemzeti Park szomszédjában, a történelmi borvidék részeként Noszvaj tökéletes választás a nyugodt, meghitt pihenéshez! Hoztunk néhány elragadó házat, ha szívesen töltené mindennapjait vagy szabad idejét a mesebeli faluban.

Válogatásunk első tagja egy 190 négyzetméteres háromszintes rönkház. A ház egy 1250 négyzetméteres telken található, melyre még egy kő- és egy faház is épült, melyek az ingatlanhoz tartoznak. A rönkházban 2+2 félszoba kapott helyet, valamint kapcsolódik hozzá egy tágas fedett terasz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Az ingatlan előtti fedett részén egy négy személyes jakuzzi is helyet kapott.

A település egyik kedvelt részén található a következő panorámás családi ház. A tágas nappali-konyha helyiségből nyílik két szoba, valamint egy közlekedő, amelyen keresztül megközelíthető a fürdőszoba és a kamra. A barátságos családi házhoz panorámás, gyümölcsfákkal teli kert tartozik.

Végül mutatunk egy üzleti szempontból is érdekes lehetőséget. Az alábbi kis birtokon jelenleg húsmanufaktúra működik, valamint kapcsolódik hozzá egy exkluzív apartman. A felújított házban összesen 8 szoba található, a birtok további részei más típusú vállalkozások számára is alkalmasak.

 

 


© 2021 (v150.202005)