Lakj Pest egyik legmenőbb, legzöldebb, legsportosabb részén!

Nem csak Buda jelenti a fővárosban az igazi, elegáns zöldövezetet. Van ám Pest városának is egy igazi „zöld tüdeje”, mégpedig egy gyorsan kiépülő, mégis igazán meghitt, elegáns, kertvárosi része. Itt mutatunk egy már épülő, menő, új otthont.

A Rákos patak közvetlen környéke nem csak fentről, a Google műholdképén tűnik tiszta zöldnek, hanem kora tavasztól késő őszig szinte az egész környéket valóban zöld borítja, sőt a téli hónapokban is visszaköszön a kellemes kertvárosi hangulat. Ez Észak- és Észak-Kelet Pestnek egy egészen különleges zöld öve.

Az Angyalföldön, Zuglón és Mátyásföldön is keresztül-csordogáló Rákos-patak környéke ma már közel sem elhagyott, nem rendezetlen. A patak mellett ugyanis szinte végig, hosszú-hosszú kilométereken át, egészen a XVII. kerületi Naplás tóig kiépült egy kivilágított sétány és bicikliút. Sok helyütt modern, kiépített „megállókkal”, gyermek és felnőtt játszóterekkel (ezek jellemzően szabadtéri sport alkalmatosságok, például nyújtásra, bemelegítésre).

Több nagyobb pihenő ponton igényes, modern mosdókkal, néhol büfékkel és megannyi kapcsolódó létesítménnyel. Az aktív életmódot kedvelő, e hatalmas park vonzáskörzetében élő fiatalok, vagy fiatalos-sportos „népek” pedig pár év alatt be is népesítették a patak mentén kialakított oázist. Más szóval e környék a futók, a bringások és más szabadtéri kikapcsolódást kedvelők egyik legfelkapottabb területe lett az elmúlt pár esztendőben.

Errefelé, a patak Északi, talán legértékesebb környékén, épülnek is szép számmal modern társasházak. Budapest XIII. kerületében, a Rákos-patak közelében, tehát; e pihentető, mégis fiatalos, lendületes környezetben található az Avico Group legújabb lakóprojektje is. Az UPTOWN így igazán „zöld, sportos helyen épül, ahol végre a tiéd lehet az az életstílus, amire mindig is vágytál!” – szól a fejlesztő szlogenje.

Nem véletlen, hogy a hangsúly az aktív életmódon van, hiszen a Rákos-patak mellett sportpályát, uszodát és fitnesz centrumokat is találunk az immár épülő UPTOWN ház közelében. Az épület helyszíne a tereprendezésen is túl van, sőt, még idén megkezdődik az alapozás, majd következik a szerkezet építése.

Mivel viszonylag korai fázisban van a társasház, így remek akciók érhetők el. Nem csak az árak fantasztikusan vonzóak, de egy-egy otthonhoz decemberben és januárban kedvezményes teremgarázs beálló és tároló vásárlására is van lehetőség, s mindehhez igénybe vehető a 10-90%-os fizeti ütemezés, amely kifejezetten előnyös akár a készpénzes, akár a hitelből vásárlóknak is.

A minden mai igényt kielégítő, modern, 84 lakásos társasház megújuló energiaforrást, hőszivattyút használ, amely a téli fűtés mellett a nyári hűtést is nagyban segíti. A lakóparkban 26–115 négyzetméteres, egy-négy szobás lakások közt a fiatal, a friss családos, a közép korú és az idősebb korosztály is megtalálhatja a legjobb, legideálisabb megoldást.

A hipermodern és elegáns forma dacára a menő épület nem hivalkodik, mégis jól belesimul a zöld környezetbe, az emberléptékű környékbe. A környéken ráadásul minden szükséges intézmény megtalálható. Pár lépésre az épülő háztól három nagy élelmiszerüzlet (Penny Market, Aldi, CBA), Posta, rendelők, éttermek és – mint emlegettük – rengeteg sportolási lehetőség található. Pár lépés a Fáy utcai Oxién Wellness, a Vasas hatalmas sportközpontja, az Angyalföldi Sportközpont.

Kicsit távolabb, bő tíz perc sétára pedig ott vannak a Népfürdő utcai és a Bodor utcai focipályák, valamint az vízi sportok kedvelőnek az új Duna Aréna és a Dagály Fürdő a rengeteg medencéjével.

A Cikk az Uptown lakópark fejlesztőjének, az Avico Group támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még mindig csak a bokrétaünnepségnél tart a 2021-re ígért szerencsi üveggyapotgyár

Még mindig csak a bokrétaünnepségnél tart a 2021-re ígért szerencsi üveggyapotgyár

A helyi fideszes képviselő már 2020-ban is ezzel a gyárral kampányolt.

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg NB II-es licencét, hiába volt sokáig a NER közelében.

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

© 2024 (v2.202102)