Több milliós kedvezménnyel vásárolhatsz hipermodern új lakást a IX. kerületben!

A IX. kerület egyik legsokszínűbb részén, a megújult Középső-Ferencvárosban kínálja hipermodern új lakásait a Metrodom, Budapest egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője. A lakásokhoz most több milliós árengedménnyel lehet hozzájutni, máris elmondjuk az akció részleteit és azt, hogy miért éppen itt vásárolja meg új otthonát!

A Metrodom City Home lakópark utolsó, L-M ütemén van már csak lehetőség lakást vásárolnia annak, aki Ferencváros megújult részén keres minőségi, új otthont. A városrész az elmúlt 20 év fejlesztéseinek és a rehabilitációnak köszönhetően Budapest egyik legszínesebb és legnépszerűbb városnegyedévé alakult át, melyben a City Home lakóparknak is meghatározó szerepe van.

Mára a főváros egyik legtrendibb és kifejezetten fiatalos részeként infrastrukturális ellátottsága és közlekedési kapcsolatai révén is kiemelkedő szerepet tölt be.  A közelben üzletek, hangulatos vendéglátóhelyek sora található, a közeli Duna-part pedig tökéletes helyszín a mindennapi pihenéshez, legyen szó akár sportolásról vagy esti sétáról.

Alig 10 perces sétával elérhető innen az M3-as metró Nagyvárad téri megállója, valamint ennél is közelebb találjuk a belvárosba induló 2-es, és a Ferenc-körúthoz csatlakozó 51-es villamos megállóját, amellyel 7 perc alatt megközelíthetők az éjjel-nappal közlekedő 4-6-os villamosok.

A Metrodom City Home L-M lakópark a város nyüzsgésében hivatott élhető, minőségi otthonokat kínálni, mindezt a legmodernebb megoldásokkal kombinálva, biztosítva ezzel a leendő lakók maximális kényelmét.

Az épületek közé nagy méretű parkot terveztek, valamint focipálya és több korosztályos játszótér is várja a kicsiket. A Metrodom City Home L-M lakóparkban a tetőteraszon egy zárt közösségi helyiség is helyet kapott, ahol a gyermekekre is gondoltak, itt ugyanis egy játszósarkot is kialakítottak. Igazi különlegességnek számít, hogy a nyitott teraszon változatos funkciójú közösségi tereket hoztak létre, található itt például napozó-, és grillterasz is.

Az L és M ütemen összesen 291 lakás került kialakításra, amelyeket a beruházótól megszokott módon a Metrodom saját okosotthon rendszerével láttak el, mellyel irányítható és ellenőrizhető a lakások világítása, fűtése és hűtése vagy a nyílászárók állapota is. Természetesen a rendszer további funkciókkal is bővíthető a vevői igényeknek megfelelően.

A Metrodom más lakóparkjaihoz hasonlóan a lakók biztonsága itt is kiemelt figyelmet kapott, így a lépcsőházakban 0-24 órás portaszolgálat működik.

Ahogy a bevezetőben is szó volt róla, ha most vásárol, milliókat spórolhat. A Metrodom City Home L-M 2 szobás lakásait 2 millió, míg a négyszobás lakásokat 4 millió forintos árengedménnyel kínálják eladásra. Az akció visszavonásig tart, így érdemes sietni, ha kedvezményes áron vásárolná meg új otthonát.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Jegyzet arról, hogy a kormány a gazdasági évnyitón sem mutatta meg, hogy merre van a kiút a recesszióból. A NER vállalkozóinak viszont Orbán Viktor irányt mutatott: menjetek külföldre!

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

© 2024 (v2.202102)