Több milliós kedvezménnyel vásárolhatsz hipermodern új lakást a IX. kerületben!

A IX. kerület egyik legsokszínűbb részén, a megújult Középső-Ferencvárosban kínálja hipermodern új lakásait a Metrodom, Budapest egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője. A lakásokhoz most több milliós árengedménnyel lehet hozzájutni, máris elmondjuk az akció részleteit és azt, hogy miért éppen itt vásárolja meg új otthonát!

A Metrodom City Home lakópark utolsó, L-M ütemén van már csak lehetőség lakást vásárolnia annak, aki Ferencváros megújult részén keres minőségi, új otthont. A városrész az elmúlt 20 év fejlesztéseinek és a rehabilitációnak köszönhetően Budapest egyik legszínesebb és legnépszerűbb városnegyedévé alakult át, melyben a City Home lakóparknak is meghatározó szerepe van.

Mára a főváros egyik legtrendibb és kifejezetten fiatalos részeként infrastrukturális ellátottsága és közlekedési kapcsolatai révén is kiemelkedő szerepet tölt be.  A közelben üzletek, hangulatos vendéglátóhelyek sora található, a közeli Duna-part pedig tökéletes helyszín a mindennapi pihenéshez, legyen szó akár sportolásról vagy esti sétáról.

Alig 10 perces sétával elérhető innen az M3-as metró Nagyvárad téri megállója, valamint ennél is közelebb találjuk a belvárosba induló 2-es, és a Ferenc-körúthoz csatlakozó 51-es villamos megállóját, amellyel 7 perc alatt megközelíthetők az éjjel-nappal közlekedő 4-6-os villamosok.

A Metrodom City Home L-M lakópark a város nyüzsgésében hivatott élhető, minőségi otthonokat kínálni, mindezt a legmodernebb megoldásokkal kombinálva, biztosítva ezzel a leendő lakók maximális kényelmét.

Az épületek közé nagy méretű parkot terveztek, valamint focipálya és több korosztályos játszótér is várja a kicsiket. A Metrodom City Home L-M lakóparkban a tetőteraszon egy zárt közösségi helyiség is helyet kapott, ahol a gyermekekre is gondoltak, itt ugyanis egy játszósarkot is kialakítottak. Igazi különlegességnek számít, hogy a nyitott teraszon változatos funkciójú közösségi tereket hoztak létre, található itt például napozó-, és grillterasz is.

Az L és M ütemen összesen 291 lakás került kialakításra, amelyeket a beruházótól megszokott módon a Metrodom saját okosotthon rendszerével láttak el, mellyel irányítható és ellenőrizhető a lakások világítása, fűtése és hűtése vagy a nyílászárók állapota is. Természetesen a rendszer további funkciókkal is bővíthető a vevői igényeknek megfelelően.

A Metrodom más lakóparkjaihoz hasonlóan a lakók biztonsága itt is kiemelt figyelmet kapott, így a lépcsőházakban 0-24 órás portaszolgálat működik.

Ahogy a bevezetőben is szó volt róla, ha most vásárol, milliókat spórolhat. A Metrodom City Home L-M 2 szobás lakásait 2 millió, míg a négyszobás lakásokat 4 millió forintos árengedménnyel kínálják eladásra. Az akció visszavonásig tart, így érdemes sietni, ha kedvezményes áron vásárolná meg új otthonát.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)