Egy új ház Angyalföldön, ahol minden pontosan, időre elkészült!

Decemberre ígérte a kivitelezés befejezését a beruházó Avico Group és – láss csodát – el is készült a megadott határidőre a Greenside nevű lakópark-projekt második és harmadik épületrésze Angyalföldön, közel a Béke térhez, a Róbert Károly körúthoz és a BVSC uszodához. Van még pár szabad lakás, melyek most akciósan megvásárolhatók.

Képzeljék, ilyen is van: csúszások nélkül, az ígért határidőre elkészült Angyalföldön egy három épületrészből álló nagy, társasházi projekt! Az Avico Group beruházásában a XIII. kerületi Szegedi út és Dévényi utca sarkán épülő Greenside ház B és C épületrészét is még decemberben átadták. Igaz tehát a szlogenjük: „Felelősséggel építünk”…

Ebből következően az A épület nyári átadásai után a múlt héten megérkezett a jogerős használatbavételi engedély a B és C épületek i.

Ezen túlmenően eléggé sokféle az akciós lakások kínálata is. Jelentősen az egymilliós lélektani határ alatt lehet itt kapni közel 34 négyzetméteres egyszobásat, 5,5 négyzetméteres terasszal, ajándék tárolóval 31,9 millió forintért. Ez 868 ezer forintos négyzetméterár, méghozzá a tároló értékét nem számítva. Egy szobás lakás esetén ezen a környéken, új építésben ez verhetetlen ár. Különösen, ha azt számítjuk, hogy az új lakás garanciális, még a drága tisztasági festésre sincsen szükség és számos kedvezmény, CSOK hitel esetén például az áfa visszaigényelhetősége és az illeték-mentesség is jár.

Látható tehát, hogy az ár-minőség arány, mondjuk ki: verhetetlen! Ha családdal költöznénk, akkor a háromszobás, tágasabb, erkéllyel együtt 80 négyzetméter feletti akciós lakás fajlagos négyzetméterára már a 750 ezer forinthoz közelít, különösen, ha az ajándék tároló és parkolóhelyet is beleszámítjuk a vételárba. Amennyiben pedig az idén január elsejétől érvényes áfa-visszaigénylési kedvezményre is jogosultak vagyunk (azaz CSOK hitellel vásárolunk), akkor mindössze bő 700 ezer forintos áron kaphatunk olyan új lakást, amelybe szinte azonnal, napokon belül beköltözhetünk, nem pedig 1,5-2 évet vagy még többet várunk az építésére… És akkor még nem is beszéltünk a három (vagy ennyi vállalt) gyermek után járó ingyen tízmillióról és más támogatásokról (például babaváró kölcsön).

Tehát a fejlesztő most vadonatúj, minőségi lakást és mellé sok milliós értékű teremgarázs beállót és tárolót is kínál Angyalföldön ebben a modern, minőségi társasházban. A Szegedi út és Dévényi utca sarkán még a ház is tetszetős, nem az unalmas modern fehér-szürke kocka, hanem színes, íves megjelenésű. Nem is csoda, hogy az első ütem, az A épület, lakásainak nagy többsége el is kelt.

Számos lakáshoz jár nagyobb terasz, egy tágasabb erkély, sőt, szabadon leköthetők kertkapcsolatos otthonok is, pont akkora gyep-felülettel, ami visszaadja a kert érzését, de gondozási igénye mégis minimális.

A modernitás pedig alacsony rezsit is jelent: 25 százalékban megújuló energiát használnak az otthonok, a „B” és „C” épületek tetején pedig napelemeket helyeztek el, hogy a lakások havi energiaszámlája jelentősen alacsonyabb lehessen.

Még egyszer a helyszínről: Angyalföldnek teljesen újjáépülő, Béke térhez közeli része új és újszerű társasházakkal épült be itt a Reitter Ferenc utca, a Tatai út közelében. Innen 10 perc könnyű sétával a Mexikói úti kisföldalatti végállomást is elérjük, vagy busszal negyedóra alatt a Hősök teréhez (M1-es metró) érhetünk. Pontosabban a 20-as 30-as buszcsaláddal (30, 30A, 230 és 20E buszok). Ezen felül éppen a ház bejáratánál levő MOL Bubi biciklikkel is gyorsan juthatunk el bárhová. Ha pedig autózunk, akkor az M3-as autópálya bevezetője és a Róbert Károly körút is 1-2 percnyire van tőlünk.

Ahogy a térképen is látszik egy kis sétával szintén elérhető 1-es villamossal Budapest számos, távolabbinak tűnő pontja (például Óbuda, a Stadionok vagy épp a Népliget vagy akár Dél-Budán, a XI. kerületi Kelenföld és környéke) hozzávetőleg 20-30 percen belül a legnagyobb forgalomban is kötött pályán elérhető.

A cikk megjelenését a társasházak értékesítője, az Avico Group támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orosz letelepedési kötvényesek nem kapták vissza a pénzüket Rogán Antal jóbarátjához kötődő cégtől

Orosz letelepedési kötvényesek nem kapták vissza a pénzüket Rogán Antal jóbarátjához kötődő cégtől

Megkárosítva érzi magát több olyan orosz állampolgár, aki magyar letelepedési kötvényt vásárolt.

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Csoportos létszámcsökkentés lesz a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft-nél.

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

A krími Dzsankoj városában történt robbanás megsemmisítette a Moszkva fekete-tengeri flottája számára szánt orosz cirkálórakétákat.

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Erősödött kedd reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)