Itt a tavasz Téged is vár Sasad!

A tavasz remek időpont, hogy körülnézzünk a XI. kerület belső, elegáns, zöldövezeti, hegyvidéki részén. Errefelé mutatunk most egy vadonatúj luxusvillát, melyben még két lakás elérhető.

Elképesztő tempóban fejlődik a XI. kerület, amely a 4-es metró végállomás és az átépülő Kelenföldi csomópont után nem csak új irodaházat, de hatalmas, modern plázát is kap. A sok részből álló kerületen belül sem mindegy azonban. hogy melyik részt célozzuk, ha az elit helyeket keressük.

A kerület Sasad városrészének a XII. kerülethez igen közeli, hegyvidéki része mindig is az budai elit kedvelt lakóhelye volt. Itt, a környék egyik legújabb, e milliőhöz méltó, exkluzív villaépületében csupán 5 lakás került kialakításra. Ezek közül azonban már csak kettő szabad!

Mielőtt azonban a lakásokra térnénk nézzük, mitől kiemelkedő ez a társasház!

 

Ezt környék gyönyörű hegyvidéki környezetet ad, a Sasadi út “felsőbb vége” már igen nívós, miközben a közlekedési lehetőségek is kiválóak.

Innen a BAH-csomópont csak 7 perc autóval, sőt az M4-es metró is Kelenföldi végállomás is pár percnyire van csupán. A környéken sétálva pedig nagyon hamar feltűnik, hogy mindenütt modern új házakba, nívós villákba botlunk.

Ilyen környezetben épült meg az emlegetett Sasadi 176 társasház is, mely a letisztult, elegáns megjelenésén túl a műszaki megoldásokat és a kialakítást illetően is luxus színvonalú.

Az 5 lakásos épületet intim közös használatú parkosított kert öleli körbe, mely egész évben tökéletes helyszíne a kikapcsolódásnak.  

Az exkluzív modern megjelenéshez természetesen kifejezetten prémium műszaki tartalom társul. A Sasadi 176 lakásainak kellemes hőmérsékletét a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtőrendszer és padlófűtés kombinációja biztosítja, a nyílászárók pedig háromrétegű, hőszigetelt üvegezéssel rendelkeznek.

Ahogy említettük már csak két szabad lakás van az épületben: az egyik földszinti lakás szabad még, mely nappalival és három szobával rendelkezik, emellett egy 100 négyzetméteres privát kertrész kapcsolódik hozzá.

A másik lakás a második emeleti penthouse, melyben a nappalin kívül további négy szoba került kialakításra. Különlegességét a lenyűgöző panoráma és a hatalmas teraszok jelentik. A penthousehoz ugyanis kapcsolódik egy hatalmas, 76 négyzetméteres hagyományos terasz, illetve egy impozáns tetőterasz is, melyet jakuzzival és hozzá tartozó zuhanyzóval szereltek fel.

A lakásokhoz az épület alatt természetesen teremgarázshely tartozik, melyekből a lakók saját lakásukat lifttel(!) közelíthetnek meg. Ebben a luxus kategóriában már nem illik lépcsőzni…

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)