Itt a tavasz Téged is vár Sasad!

A tavasz remek időpont, hogy körülnézzünk a XI. kerület belső, elegáns, zöldövezeti, hegyvidéki részén. Errefelé mutatunk most egy vadonatúj luxusvillát, melyben még két lakás elérhető.

Elképesztő tempóban fejlődik a XI. kerület, amely a 4-es metró végállomás és az átépülő Kelenföldi csomópont után nem csak új irodaházat, de hatalmas, modern plázát is kap. A sok részből álló kerületen belül sem mindegy azonban. hogy melyik részt célozzuk, ha az elit helyeket keressük.

A kerület Sasad városrészének a XII. kerülethez igen közeli, hegyvidéki része mindig is az budai elit kedvelt lakóhelye volt. Itt, a környék egyik legújabb, e milliőhöz méltó, exkluzív villaépületében csupán 5 lakás került kialakításra. Ezek közül azonban már csak kettő szabad!

Mielőtt azonban a lakásokra térnénk nézzük, mitől kiemelkedő ez a társasház!

 

Ezt környék gyönyörű hegyvidéki környezetet ad, a Sasadi út “felsőbb vége” már igen nívós, miközben a közlekedési lehetőségek is kiválóak.

Innen a BAH-csomópont csak 7 perc autóval, sőt az M4-es metró is Kelenföldi végállomás is pár percnyire van csupán. A környéken sétálva pedig nagyon hamar feltűnik, hogy mindenütt modern új házakba, nívós villákba botlunk.

Ilyen környezetben épült meg az emlegetett Sasadi 176 társasház is, mely a letisztult, elegáns megjelenésén túl a műszaki megoldásokat és a kialakítást illetően is luxus színvonalú.

Az 5 lakásos épületet intim közös használatú parkosított kert öleli körbe, mely egész évben tökéletes helyszíne a kikapcsolódásnak.  

Az exkluzív modern megjelenéshez természetesen kifejezetten prémium műszaki tartalom társul. A Sasadi 176 lakásainak kellemes hőmérsékletét a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtőrendszer és padlófűtés kombinációja biztosítja, a nyílászárók pedig háromrétegű, hőszigetelt üvegezéssel rendelkeznek.

Ahogy említettük már csak két szabad lakás van az épületben: az egyik földszinti lakás szabad még, mely nappalival és három szobával rendelkezik, emellett egy 100 négyzetméteres privát kertrész kapcsolódik hozzá.

A másik lakás a második emeleti penthouse, melyben a nappalin kívül további négy szoba került kialakításra. Különlegességét a lenyűgöző panoráma és a hatalmas teraszok jelentik. A penthousehoz ugyanis kapcsolódik egy hatalmas, 76 négyzetméteres hagyományos terasz, illetve egy impozáns tetőterasz is, melyet jakuzzival és hozzá tartozó zuhanyzóval szereltek fel.

A lakásokhoz az épület alatt természetesen teremgarázshely tartozik, melyekből a lakók saját lakásukat lifttel(!) közelíthetnek meg. Ebben a luxus kategóriában már nem illik lépcsőzni…

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)