Itt a tavasz Téged is vár Sasad!

A tavasz remek időpont, hogy körülnézzünk a XI. kerület belső, elegáns, zöldövezeti, hegyvidéki részén. Errefelé mutatunk most egy vadonatúj luxusvillát, melyben még két lakás elérhető.

Elképesztő tempóban fejlődik a XI. kerület, amely a 4-es metró végállomás és az átépülő Kelenföldi csomópont után nem csak új irodaházat, de hatalmas, modern plázát is kap. A sok részből álló kerületen belül sem mindegy azonban. hogy melyik részt célozzuk, ha az elit helyeket keressük.

A kerület Sasad városrészének a XII. kerülethez igen közeli, hegyvidéki része mindig is az budai elit kedvelt lakóhelye volt. Itt, a környék egyik legújabb, e milliőhöz méltó, exkluzív villaépületében csupán 5 lakás került kialakításra. Ezek közül azonban már csak kettő szabad!

Mielőtt azonban a lakásokra térnénk nézzük, mitől kiemelkedő ez a társasház!

 

Ezt környék gyönyörű hegyvidéki környezetet ad, a Sasadi út “felsőbb vége” már igen nívós, miközben a közlekedési lehetőségek is kiválóak.

Innen a BAH-csomópont csak 7 perc autóval, sőt az M4-es metró is Kelenföldi végállomás is pár percnyire van csupán. A környéken sétálva pedig nagyon hamar feltűnik, hogy mindenütt modern új házakba, nívós villákba botlunk.

Ilyen környezetben épült meg az emlegetett Sasadi 176 társasház is, mely a letisztult, elegáns megjelenésén túl a műszaki megoldásokat és a kialakítást illetően is luxus színvonalú.

Az 5 lakásos épületet intim közös használatú parkosított kert öleli körbe, mely egész évben tökéletes helyszíne a kikapcsolódásnak.  

Az exkluzív modern megjelenéshez természetesen kifejezetten prémium műszaki tartalom társul. A Sasadi 176 lakásainak kellemes hőmérsékletét a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtőrendszer és padlófűtés kombinációja biztosítja, a nyílászárók pedig háromrétegű, hőszigetelt üvegezéssel rendelkeznek.

Ahogy említettük már csak két szabad lakás van az épületben: az egyik földszinti lakás szabad még, mely nappalival és három szobával rendelkezik, emellett egy 100 négyzetméteres privát kertrész kapcsolódik hozzá.

A másik lakás a második emeleti penthouse, melyben a nappalin kívül további négy szoba került kialakításra. Különlegességét a lenyűgöző panoráma és a hatalmas teraszok jelentik. A penthousehoz ugyanis kapcsolódik egy hatalmas, 76 négyzetméteres hagyományos terasz, illetve egy impozáns tetőterasz is, melyet jakuzzival és hozzá tartozó zuhanyzóval szereltek fel.

A lakásokhoz az épület alatt természetesen teremgarázshely tartozik, melyekből a lakók saját lakásukat lifttel(!) közelíthetnek meg. Ebben a luxus kategóriában már nem illik lépcsőzni…

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)