Belső-Ferencváros a kedvence? Nekünk is!

Nem csak nagyon jó áron vannak egyes lakások a Belső-Ferencváros most bemutatandó részén, de remek helyen is van ez a modern, új társasház. Ráadásul most az akciós árak mellé beszerelt, ajándék klíma is jár, amellyel további, minimum negyed-félmilliós kiadást spórol meg, aki itt vásárol. A GAMA Residence-t az év végén adják át.

Végre itt vannak a hosszabb nappalok, nyílik a természet, kedvet kap az ember ahhoz, hogy változtasson, akár például el is költözzön! Aki a fővárosban, mondjuk fiatalon, ahhoz szokott, hogy a lakásához, albérletéhez közel, karnyújtásnyira legyen minden, ami a dinamikus városi élethez kell, az nehezen adja fel mindezt. Sajnos azonban a belsőbb részeken csillagászatiak még ma is az árak, különösen, ha újszerű, jó minőségű vagy kifejezetten új otthont keresünk magunknak vagy gyermekünknek, esetleg akár befektetésre.

Sok helyütt azután rossz kompromisszum születik, mert mondjuk erősen átalakuló, pestiesen szólva lepukkant környéken vásárol valaki jó lakást. Ezt a hibát azonban nem muszáj elkövetni: most mutatunk egy olyan házat, ahol a Belső-Ferencvárosi elhelyezkedés miatt a környék is rendben van, de az árak is kifejezetten jók, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy vadonatúj lakásról van szó, amelynek a műszaki átadása 2021 év végére tehető.

Nézzük meg közelebbről is ezt a kifejezetten belvárosias környéket, ami nem csak a metróhoz, de még a belső körúthoz (Ferenc körúthoz), azaz a 4-6-os villamosokhoz is eljuthatunk egy kicsit hosszabb, bő 10 perces sétával. Tehát, aki városközponthoz közel, Ferencváros közepén, nagyvárosi, mégis nyugodt, rengeteg zöld park vonzásában épülő, minőségi, nívós új lakást keres, méghozzá jó áron, az ne hagyja ki a GAMA Residence meglátogatását.

Ha így tesz, ma már közel sem csak egy alapot vagy valamiféle „építkezés-kezdeményt” lát, hiszen e hónapban a GAMA Residence-ben már gőzerővel zajlanak a kivitelezések: a szerkezetépítés (vasbeton szerkezet) március végére lesz készen. Az ötödik szinten is készen vannak a külső-belső falak, a külső nyílászárók is beépítésre kerültek az első 4 szinten, jelenleg az 5. emeleten építik be ezeket. A 6. emeletet falazzák, a szerkezetépítők pedig már a födémet készítik.

Mindeközben zajlanak az elektromos, gépészeti szerelések, vakolás, aljzatbeton. A kisdarut március közepén bontják, a nagy daru május-júniusig marad. A homlokzatot áprilisban kezdik az állványozással. Az ELMŰ-nek a trafó helyiséget elkészítették, beadták a víz és csatorna terveket jóváhagyásra, a gázterv pedig éppen készül. Március végére meglesznek az engedélyek, utána nyáron – a külső munkákkal együtt – bevezetik a közműveket is. A vízszigetelést március végén kezdik, eközben pedig az első emeleten már a burkolás zajlik a lakásokban.

Az igen modern, energiatakarékos és mégis nagyon jó árú lakásokat ígérő társasház kínálatában remek árakkal találkozunk: például egy 49 négyzetméteres, tágas lakás mindössze 42,1 millió forintért elérhető, természetesen az emlegetett ajándék klímával; sőt, 32 m2 garzonlakás már 29,4 millió forinttól kapható. Mindkét esetben igénybe vehető a kedvező 10-90 százalékos fizetési ütemezés, CSOK esetén pedig az 5 százalékos áfa visszaigényelhetősége és a teljes illetékmentesség is.

E tényezők pedig még a környék minőségi használt lakás áraival is versenyképesek – különösképpen, ha a minőséget, a kedvező rezsit, a garanciát és a teljes költségmentességet (például tisztasági festés sem kell beköltözéskor) is figyelembe vesszük! És akkor még nem is szóltunk az új lakások sokkal jobb értékállóságáról, akár saját célra, akár befektetésre vesszük azokat. Mert hát melyik használt lakás nyújt hiper-takarékos, zöld és megújuló hőszivattyús fűtést vagy éppen távolról vezérelhető okosotthon rendszert?


Ezek tetejébe húzzuk alá azt is: az építtető, a kivitelezést irányító vállalat az Avico Group. Ez a cég nagy, erős, nemzetközi márka, többek közt Angyalföldön is építenek lakásokat, így természetesen biztosak lehetünk abban, hogy időben fel is épül az a ház, benne a kényelmes, modern új otthonunkkal.

A cikk a GAMA Residence-t építő Avico Group támogatásával készült. A cég Angyalföldön is kínál jó árú új lakásokat.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

© 2024 (v2.202102)