Már idén nyáron költözhet vízparti otthonába a Balatonon

Hogy idén nyáron mehetünk-e külföldre nyaralni, vagy hogy ki mehet, ki nem, az még mindenki számára nagy kérdés, de szerencsére nekünk még mindig a Balaton a riviéra. A magyar tenger partjára télen-nyáron leutazhatunk kikapcsolódni, elmenekülni a nagyvárosból, nyaralni vagy home office-ozni, ha van ott ingatlanunk. Ha pedig még nincs és épp most keresgélünk, akkor érdemes szétnézni azon új építésű projektek között is, melyeket már idén nyáron átadnak.

Hogy a déli, vagy az északi part-e a jobb, arról igencsak megoszlanak a vélemények, kétségtelen, hogy mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is. A déli part egyik vitathatatlan előnye pedig az, hogy az M7-es autópályán könnyen megközelíthető, így például az egyik legnépszerűbb településen, Balatonlellén már másfél óra alatt ott lehetünk Budapestről.

Balatonlelle központjában, a volt SZOT üdülő helyén, most valami egészen új van születőben. Itt épül ugyanis a szabadstrandhoz kapcsolódó, felsőkategóriás Napfény Resort Balatonlelle társasház 50 lakással, természetes örökpanorámával és medencével.

A beruházás egyedülálló, betonacél hálós szerkezetépítéssel valósul meg, így rekordgyorsasággal elkészül, nyáron már költözhető is a két épületrészből álló épületegyüttes, melynek A épületrésze földszint plusz hét emeletes magasságával a város legmagasabb épülete lesz.

A projekt változatos lakásméreteket kínál, a 48 nm-es 2 szobás lakástól, az épületek legfelső szintjén lévő, akár 288 nm-es, 4 szobás penthouse lakásig gyakorlatilag mindenféle lakást találhatunk. Az örökpanorámát pedig pontmegfogott üvegkorlátoknak köszönhetően teljesen zavartalanul élvezhetjük az erkélyről.

A top kategóriás beruházás egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül energiatakarékos, szinte 0 energiaigényű, és a lakások részben berendezetten, gépesített konyhával, azonnal költözhető formában kerülnek átadásra. A közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó telken pedig parkosított udvar, kültéri medence és egy 50 férőhelyes parkoló is épül.

Hirdetés

A beruházás természetesen nemcsak a szabadstrand, hanem számtalan szolgáltatás, üzletek, éttermek, vasútállomás, kikötő közelében épül, és a prémium kategóriás lakások nyáron akár már egyetlen bőrönddel költözhetőek lesznek.

A cikk megjelenését a Napfény Resort Balatonlelle fejlesztője támogatta.

 

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.


 


© 2021 (v2.202102)