Elképesztő ajánlat a XIII. kerület remek részén!

Akár már 716 ezer forint körüli négyzetméterártól kapható vadonatúj XIII. kerületi lakás, sok esetben kedvezményes tárolóval, parkolóval, vagy ajándék gépesített konyhabútorral. Mutatjuk milyen remek, a már elkészült és azonnal beköltözhető ajánlatra leltünk a Szegedi út és a Dévényi utca sarkán.

Ha valaki manapság a pesti oldalon, annak is a legmenőbb, Angyalföldi részében keresgél újszerű vagy új lakást, az sokszor igen magas árakkal találkozik. Ám szerencsére minden „szabály” alól akadnak kivételek. Mi most éppen egy ilyen, pozitív kivételre leltünk a Róbert Károly körúthoz kifejezetten közel, kitűnő közlekedésnél, mégis csendes részen. Egy vadonatúj, 3 ütemben ,megvalósult, már költözhető épületegyüttesről a Greenside-ról van szó, ahol a mai piachoz képest kifejezetten remek ár-érték arányban vásárolhatunk lakásokat: a nagyobb otthonok akár már 716 ezer forint körüli négyzetméterártól elérhetők, ráadásul a tavaszi akcióban tároló és parkoló is kedvezménnyel jár egy ilyen jó árú lakáshoz.

E mellett akadnak olyanok is, amelyhez gépesített konyhabútort kaphatunk, mondjuk a két szobás otthonok közt. De itt még az egyszobás, alig több mint 30 milliós új lakások közül is sokhoz kapunk nagyon kedvezményes árú tárolót. És ne feledjük: azonnal költözhető lakásokról van szó! Amint látható tehát: lényegében egy jobb angyalföldi panellakás áráért kapjuk most meg a legmodernebb, garanciális otthonokat, amelyekre a CSOK kedvezményeket, akár 10 milliós ingyen pénzt, akár a kedvező hitelt, akár az illetékmentességet, sőt, a mindössze öt százalékos áfa visszaigénylésének lehetőségét is megkapjuk. Aki tehát akár már egy gyermek után jogosult CSOK-ra, az anyagilag feltehetően sokkal jobban jár mint egy környékbeli használt lakással!

A Greenside A, B és C épülete,már elkészült, azonnal költözhető, így egyértelműen felveszi a versenyt nem csak minőségben, elhelyezkedésben, hanem akár árban is a minőségi használt ajánlatokkal – ami óriási szó a mai új építésű felhozatalban! Emellett a projekt fejlesztője az Avico Group, amely ismert és megbízható, tőkeerős nagyvállalat.

A Greenside társasház tehát a Reitter Ferenc utcához, a Tatai úthoz közel épül, ahol meglehetősen magasak a lakásárak, ezért is érdemes most ezt a lehetőséget nagyon alaposan szemügyre vennie annak, aki ezen a vonalon keres minőségi otthont. Nem mellesleg – végre-valahára – itt szemet gyönyörködtető, korszerű, íves, színes, ízléses homlokzatot kapunk, nem a szokásos fehér-szürke-sötétszürke, minimalista kocka formákkal találkozunk – aki nem ez utóbbit keresi, nehezen talál ma magának ajánlatot…

És akkor szóljunk az ellátottságról, megközelíthetőségről is: ide az egyes villamos megállója pár perc, a Mexikói úti földalatti végállomás 8-9 perc séta, a Hősök tere pedig 15 perc csak, ahol az M1-es metrót szintén elérjük, de ide juthatunk a 20-30-as buszokkal, vagy akár éppen a ház kapuja előtt megtalálható Bubival, azaz a filléres bér-biciklikkel is. A sportra, az aktív pihenésre pedig a közeli parkok mellett a BVSC sportpálya és uszoda is lehetőséget ad.

Ne feledjük, a belépő kategória is megtalálható itt: „B” és „C” épületekben akad még néhány egyszobás, erkélyes, modern lakás is, amely most 30,9 millió forint körüli ártól elérhető. Aki pedig a pandémia okán saját kis kertet keres, annak a zöld belső udvaron földszinti, saját kertrészes lakásokat ajánl a fejlesztő, a közös udvar-részen pedig gyerekjátszó is épült, tehát a felsőbb emeletieknek is lesz közös, mégis elkerített, biztonságos mini-parkjuk, amelyet éppen most füvesítenek.


A cikk az Avico Group támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új közvélemény-kutatás: Rogán Antalnak is le kellene mondania

Új közvélemény-kutatás: Rogán Antalnak is le kellene mondania

Tízből hét megkérdezett szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének is távoznia kellene a kormányból és a Fideszből a kegyelmi ügy nyomán.

Törökországban turnézik Orbán Viktor

Törökországban turnézik Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a törökországi Antalyában Recep Tayyip Erdogan török államfő meghívására részt vesz az Antalyai Diplomáciai Fórumon.

Figyelem, napelemesek! Tavasszal pénz áll a házhoz!

Figyelem, napelemesek! Tavasszal pénz áll a házhoz!

Tavasszal megkezdődhetnek a kifizetések, megindulhat a modern napelemes rendszerek telepítése.

Nem merészkednek ki a magyar vidékre Budapestről a külföldiek

Nem merészkednek ki a magyar vidékre Budapestről a külföldiek

A nemzetközi turizmus kezd normalizálódni, ebből Budapest is egyre többet profitál, a vidék viszont alig lát ebből valamit.

© 2024 (v2.202102)