Gyönyörű otthonokat mutatunk Újbudáról

Újbuda igen népszerű és lakosságszámát tekintve a legnagyobb, ugyanakkor egyik legváltozatosabb kerülete Budapestnek. Ezúttal innen hozunk gyönyörű otthonokat.

A XI. kerület, Újbuda, a főváros legnépesebb kerülete, lakosainak számával – Budapestet nem számítva – akár Magyarország negyedik legnagyobb városa is lehetne. Alapterületét tekintve is előkelő helyet foglal el, ugyanis a nyolcadik legnagyobb kerület, sok városrészre tagolódik, arculata mind domborzatát, mind a lakóingatlan típusokat, mind az itt lakók összetételét tekintve igencsak változatos.

Belvároshoz közeli részein polgári lakásokat, kertvárosias területein családi házakat, hegyvidéki részein modern villákat, villalakásokat, népszerű és az átlagosnál zöldebb lakótelepein panellakásokat találunk. Mai cikkünkben igyekeztünk a teljesség igénye nélkül, a kerület minden részéből, minden ingatlantípusból megtalálni a legszebbeket.

Rendkívül tágas polgári lakás Lágymányoson

A kerület Duna melletti és belvároshoz legközelebbi részein, mint amilyen Lágymányos és Szentimreváros, elsősorban polgári lakásokat találunk, mint amilyen ez a 111 nm-es, nappali + 3 szobás lakás is egy 1934-ben épült, szépen karbantartott, körfolyosós ház első emeletén. A szépen felújított lakás mindhárom szobája külön nyílik, az udvarra és az utcára is nyílnak ablakai.

Kompletten felújított luxuslakás Gellérthegyen

Gellérthegy városrész kisebbik része az I. kerülethez, nagyobbik része a XI. kerülethez tartozik. Itt, a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között, egy körfolyosós házban található ez a polgári lakás, melyet a fő falakig teljesen visszabontottak és úgy építettek újjá. A lakás étkező-konyhával, nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, felújításakor kizárólag prémium minőségű anyagokat építettek be. Az ingatlan vételára a teljes berendezést tartalmazza.

Belső kétszintes, penthouse lakás Hosszúréten

Hosszúréten, egy modern villában található ez a belső kétszintes luxuslakás, mely hatalmas teraszokkal és 200 nm-es kerttel is rendelkezik. Az ingatlan alsó szintjén konyha-étkező és egy hálószoba, felső szintjén nappali és további 3 hálószoba kapott helyet. Természetesen mindkét szinten található fürdőszoba, a nappali nagy tolóajtókkal egybenyitható az L-alakú, 32 nm-es terasszal. Az ingatlan 2017-ben épült, a mélygarázsban 2 parkolóhely és tároló is tartozik hozzá, melyek a vételár részét képezik.

Otthonos családi ház Albertfalván

Albertfalva kertvárosi részén áll ez a 2 és fél szobás, szépen felújított családi ház egy másik házzal, egy osztatlan közös tulajdonú telken. Az ingatlant 2019-ben teljeskörűen felújították, ami érintette a víz- és villanyvezetékeket, valamint a kémény kiépítést kondenzációs kazánhoz.

A három fázisú áram is bevezetésre került Fi-relével, a ház 15 cm-es hőszigetelést, 30 cm-es üveggyapot födémszigetelést, új nyílászárókat is kapott. A saját telekrész 267 nm, melyről használati megosztási szerződés készült, a kertben garázs is található.

Hirdetés

Dolgozószobával Kelenföldön

Kelenföldön egy villa jellegű épületben található ez a nappali + 3 hálószobás lakás, melyet 7 évvel ezelőtt teljeskörűen felújítottak. A lakás előnye, hogy a 3 hálószobán kívül egy kis dolgozószoba is helyet kapott benne. A lakáshoz egy kis kertrész is tartozik.

Szépen felújított panellakás Őrmezőn

Őrmezőn, egy panelprogramos ház 8. emeletén helyezkedik el ez az örökpanorámás panellakás. Az ingatlant 2020-ban teljeskörűen felújították, ekkor cserélve lett az összes vezeték, a konyhában 5 új áramkör került kiépítésre, a nagyobb teljesítményű konyhai gépekhez. A lakásban cserélték a radiátorokat, burkolatokat, szanitereket, a lakás hőmennyiségmérővel felszerelt.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)