Budapesti lakás árából új építésű, családi ház a fővárostól alig egy órára, Nagykátán!

Mai cikkünkben egy pest megyei családi házat mutatunk be, mely remek alternatívát kínál azoknak a családoknak, akiknek fontos, hogy a főváros közelében éljenek, ugyanakkor megfizethető és azonnal költözhető új családi házra vágynak, méghozzá olyanra, ami egy két-három gyermekes családnak is kényelmes otthona lehet. Éppen ilyet találtunk Nagykátán!

Egy tágas új építésű, vagy újszerű fővárosi családi háznak jócskán elkérik az árát, sőt egy ilyen ingatlanért már az agglomerációban keresgélve is mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, érdemes tehát minden lehetőséget megvizsgálni otthonkereséskor. Ha a munka vagy egyéb ok miatt szorosan kötődik a fővároshoz, ugyanakkor családja számára olyan otthont képzel el, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak, jó a levegő és hazatérve nyugodt környezet várja, érdemes szétnéznie Pest megye kisebb településein is. Így tettünk mi is és egy nagyszerű lehetőségre bukkantunk Nagykátán, a 12 ezres Pest megyei településen.

Nagykáta a főváros és Szolnok között éppen félúton található, autóval közlekedve Budapest belvárosa is alig egy óra alatt elérhető, de hasonló menetidővel számolhat akkor is, ha a tömegközlekedést választja, mivel a település a Budapest-Szolnok vasútvonalon fekszik, vonattal is gyorsan és kényelmesen felérhet a fővárosba. A kényelmes mindennapokhoz azonban nem kell naponta ingáznia a fővárosba, Nagykáta szinte minden olyan szolgáltatással és intézménnyel rendelkezik, amire a hétköznapokban szüksége lehet. A gyermekeket bölcsőde, óvoda és két általános iskola várja, ezen kívül orvosi rendelő és számos bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre, sőt még egy népszerű strandfürdő is található a településen.

Hirdetés

Nagykáta városközpontjától mindössze 3 perce, egy csendes utcából hoztunk egy 2019-ben épült, modern családi házat. A 153 négyzetméteres családi házba a teraszon keresztül léphetünk be, ahol előtér fogad bennünket. Innen egyenesen tovább haladva a tágas amerikai konyhás nappaliba érhetünk, mely a ház központi helyisége, balra egy folyóson keresztül közelíthető meg a fürdőszoba és a három külön nyíló hálószoba. Az épületben egy kazánházat is kialakítottak, melyet kintről lehet megközelíteni, de közvetlen összeköttetésben van a lakótérrel és a tárolóval.

A családi házhoz  599 négyzetméteres telek tartozik, mely ideális méret, azok számára, akik könnyen karbantartható kertet szeretnének, ugyanakkor fontos, hogy elegendő hely legyen a gyerekeknek a szabadban játszani vagy kerti partykat tartani.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)