Angyalföldi kislakások: egyszobás lakások megfizethető áron!

Angyalföld az egyik legdinamikusabban fejlődő része a fővárosnak, hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt 20 évben, mára pedig a pesti oldal egyik legkeresettebb része lett.  A Duna és a belváros közelsége, a jó közlekedési kapcsolatok és a Váci úti irodafolyósó miatt a fiatalok kedvenc célpontjává vált. Sokan találják meg errefelé első otthonuk, legyen szó akár egy új építésű lakásról- ami akad errefelé bőven-, akár egy jó állapotú, felújított kis lakásról. Mai válogatásunkban hoztunk néhány angyalföldi kislakást, mely tökéletes otthona lehet pároknak, egyedülálló fiataloknak.

Errefelé egyébként is gombamód nőnek ki a földből az új építésű ingatlanok, így akad választék bőven, mi azonban most a már elkészült új építésű és a használt lakások között keresgéltünk jó ajánlatokat az egyszobás kategóriában.

A kerület egyik legkedveltebb részén található válogatásunk első kis lakása, mely sétatávolságra van a Dózsa György úti metrómegállótól. A 24 négyzetméteres garzont teljeskörűen felújították, a szobában egy 4 négyzetméteres fekvő galériával növelték a teret.

Angyalföld szívében épült 2019-ben a Petneház társasház, ahonnan most mutatunk egy azonnal költözhető kis lakást, melyhez saját kertrész és egy 6 négyzetméteres terasz is kapcsolódik. A 31 négyzetméteres új építésű lakást ajándék klímával és konyhabútorral értékesítik.

Csendes zöld környezetben kínálják eladásra a következő 34 négyzetméteres lakást, mely egy tégla építésű társasház első emeletén kapott helyet.

A központi helyiség a 20 négyzetméteres nappali-hálószoba, amihez francia erkély is kapcsolódik, emellett minőségi fa konyhabútorral felszerelt konyha és fürdőszoba kapott még helyet a lakásban.


Szintén egy népszerű lakóparkban található ez  a 33 négyzetméteres, erkélyes garzonlakás az Üteg utcában. A második emeleti lakáshoz tartozó 5 négyzetméteres erkély a kellemes hangulatú belső kertre néz.

Végül a Tatai utcából is hoztunk egy 27 négyzetméteres amerikai konyhás egyszobás lakást. Az ingatlan az elmúlt években felújításon esett át, újszerű a konyhabútor és minőségi beépített konyhagépekkel szerelték fel, valamint kicserélték a nyílászárókat.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)