Angyalföldi kislakások: egyszobás lakások megfizethető áron!

Angyalföld az egyik legdinamikusabban fejlődő része a fővárosnak, hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt 20 évben, mára pedig a pesti oldal egyik legkeresettebb része lett.  A Duna és a belváros közelsége, a jó közlekedési kapcsolatok és a Váci úti irodafolyósó miatt a fiatalok kedvenc célpontjává vált. Sokan találják meg errefelé első otthonuk, legyen szó akár egy új építésű lakásról- ami akad errefelé bőven-, akár egy jó állapotú, felújított kis lakásról. Mai válogatásunkban hoztunk néhány angyalföldi kislakást, mely tökéletes otthona lehet pároknak, egyedülálló fiataloknak.

Errefelé egyébként is gombamód nőnek ki a földből az új építésű ingatlanok, így akad választék bőven, mi azonban most a már elkészült új építésű és a használt lakások között keresgéltünk jó ajánlatokat az egyszobás kategóriában.

A kerület egyik legkedveltebb részén található válogatásunk első kis lakása, mely sétatávolságra van a Dózsa György úti metrómegállótól. A 24 négyzetméteres garzont teljeskörűen felújították, a szobában egy 4 négyzetméteres fekvő galériával növelték a teret.

Angyalföld szívében épült 2019-ben a Petneház társasház, ahonnan most mutatunk egy azonnal költözhető kis lakást, melyhez saját kertrész és egy 6 négyzetméteres terasz is kapcsolódik. A 31 négyzetméteres új építésű lakást ajándék klímával és konyhabútorral értékesítik.

Csendes zöld környezetben kínálják eladásra a következő 34 négyzetméteres lakást, mely egy tégla építésű társasház első emeletén kapott helyet.

A központi helyiség a 20 négyzetméteres nappali-hálószoba, amihez francia erkély is kapcsolódik, emellett minőségi fa konyhabútorral felszerelt konyha és fürdőszoba kapott még helyet a lakásban.


Szintén egy népszerű lakóparkban található ez  a 33 négyzetméteres, erkélyes garzonlakás az Üteg utcában. A második emeleti lakáshoz tartozó 5 négyzetméteres erkély a kellemes hangulatú belső kertre néz.

Végül a Tatai utcából is hoztunk egy 27 négyzetméteres amerikai konyhás egyszobás lakást. Az ingatlan az elmúlt években felújításon esett át, újszerű a konyhabútor és minőségi beépített konyhagépekkel szerelték fel, valamint kicserélték a nyílászárókat.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)