Új, azonnal költözhető angyalföldi lakások, jó áron

Pest egyik legjobb kerületében, a XIII. kerületben épül a legtöbb új lakás. Ez nem véletlen, ám az árak az utóbbi hónapokban sokat emelkedtek. Viszont mi most nemcsak jó helyen, de jó áron is találtunk új, így számos állami kedvezményre is jogosító, ráadásul azonnal költözhető lakásokat.

Még a mai piacon is elképesztően jó áron, azonnal költözhető új lakásokat vásárolhat az, aki Angyalföld központjához közel., sőt a város belsőbb részeihez is közel szeretne minőségi, nívós otthont magának.

Ráleltünk most egy olyan már el is készült, azonnal beköltözhető új lakóépületre, melynek A épületében már elkeltek a lakások, de a B és C épületében még akad néhány jó ajánlat.

Olyan otthonokról van szó, amelyek felveszik a versenyt nem csak minőségben, elhelyezkedésben, hanem akár árban is a minőségi használt ajánlatokkal.

Stop PET

Most Angyalföld városrészben, annak is a belvároshoz legközelebb eső, kiváló megközelíthetőséggel bíró pontján leltünk rá egy lényegében teljesen elkészült projektre. Az Avico Group nevű, jól ismert és megbízható, tőkeerős fejlesztő, a Szegedi út és a Dévényi utca kereszteződésében Greenside néven épített fel egy nagyon modern, minőségi, egyúttal esztétikus épületet.

Az A ütem lakásait már elkeltek, a pár hónapja átadott Greenside B és C épületben pedig egyre fogynak a lakások. Ennek dacára még akadt akciós lakás is, amely mellé nagy kedvezménnyel parkolóhelyet is kap, aki most köti le a lakását!

Egyébként aki egy kicsit másfelé nézelődne ezen a részen és csak később költözne, annak az Avico Group az Uptown nevű projektet ajánlja a Tahi út 59-61-ben, ahol már elkezdődött az építkezés, ráadásul igénybe vehető a 10-90%-os fizeti ütemezés, amely kifejezetten előnyös akár a készpénzes, akár a hitelből vásárlóknak is.

A Greenside társasházra visszatérve: az új ház a Reitter Ferenc utcához, a Tatai úthoz közel épült fel, egy újonnan beépülő környéken, ahol rengeteg a friss ház, jelentős felértékelődés megy végbe a környéken. Így hát érdemes most ezt a lehetőséget komolyan számításba venni.
Nem mellesleg az is nagy előny, hogy e házban egyfelől készen vannak, azaz beköltözhetők már a lakások, melyeknek a napelemek biztosítják a megújuló energiát, másfelől pedig igen esztétikus is a ház homlokzata, ellentétben a ma megszokottal.

Ha ez nem lenne elég: a megközelíthetőség is kiváló: a Mexikói úti 1-es metró, azaz a földalatti végállomás 8-10 perc séta, a Hősök tere pedig negyed óra alatt elérhető buszokkal, vagy akár MOL Bubi biciklikkel is, a sétatávolságra lévő egyes villamosról, illetve az autóval történő remek megközelíthetőségről nem is szólva.

Természetesen a szabadidő eltöltésének is számos módját megtaláljuk itt: több közelben lévő zöld parkon túl a BVSC sportpályához és uszodához akár kevesebb mint 5 perc alatt elgyalogolhat, még autóba sem kell ülni.


A „B” és „C” épületekben akad még néhány erkélyes, modern másfél-két szobás lakás amelyek már 34,7 millió forinttól elérhetők, méghozzá az említett kedvezményes autóbeállóval vagy akár gépesített konyhával.
Ezen túl a zöld, belső közös udvar-részen pedig gyerekjátszó kap helyet. És ne feledjük: az új építésű lakások hatalmas, behozhatatlan előnye, hogy évtizedekig nem lesz gondunk az otthonunkra, a rezsink pedig filléres lesz a használt-lakásokhoz képest. És most az árak is bőven összemérhetők a jobb használt-lakásokéval a környéken.

A Cikk a Greenside fejlesztője, az Avico Group támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)