Csodás családi házak a Balaton egyik legnépszerűbb településén, Siófokon

Siófok a Balatonra érkezők egyik kedvenc üdülőhelye, azonban állandó otthonnak is kitűnő választás. A magyar tenger mellett fekszik, mégis könnyen és gyorsan megközelíthető a főváros, így minden meg van benne, amire csak szüksége lehet. Innen mutatunk most néhány csodás családi házat.

Siófok belvárosában, de mégis csendes környezetben található ez a 4 szobás, felújított ház. A 105 négyzetméteres ingatlan remek helyen fekszik, hiszen a környéken óvoda, iskola, gimnázium és élelmiszerbolt is van, így családok számára nagyon jó választás. A Balaton is kényelmes távolságra, mindössze 15 perces sétára található. Nyílászárók, víz, villany és gázvezetékek, burkolatok cseréje egy tavalyi felújítás során megtörtént.

Siófok kedvelt részén, a Fokihegy elején eladó ez a 10+1 szobás családi ház. A 380 négyzetméteres ingatlan nyugodt, csendes környezetben, átmenő forgalomtól mentes utcában található. A szuterén szinten egy dupla garázs, egy kazánház és egy mosókonyha van.

Zárt lépcsőházba vezet a bejárati ajtó, amely külön bejárást biztosít a földszinti és az emeleti lakótérbe, így teljesen elválasztva a két szintet. A kertben kisebb tégla építésű ház is áll, mely önálló apartmanként funkcionál. A ház tökéletes választás nagy családoknak, de befektetésnek is kitűnő.


Siófok belvárosában csendes, nyugodt kertvárosi részen helyezkedik el az alábbi családi ház, amely tavaly teljes belső felújításon esett át. A 4 szobás ingatlantól a városközpont gyalog nagyjából 10 perc alatt elérhető. A 777 négyzetméter nagyságú telken egy garázs és tárolók is helyet kaptak.  Az ingatlan kiválóan alkalmas nagyobb család lakhatására vagy nyaralás céljára is.

Az alábbi csodaszép ingatlan Szabadifürdő kertvárosias lakóterületén található. A modern házat 2020-ban építették, melyben 3 szoba, közlekedő és előtér, háztartási helyiség vendég WC-vel, fürdőszoba WC-vel, valamint egy tágas, napfényes amerikai konyhás nappali került kialakításra. A fémlemez tetőre 6,5 kW-os napelemrendszer lett kiépítve. A legközelebbi strandolási lehetőség autóval 5, gyalog pedig 20 percre van az ingatlantól. Siófok központja is egyszerűen megközelíthető, kocsival mindössze 10 perc távolságra található. Az ingatlan megvásárlásával nyugodt, kellemes családi életet biztosíthat Önnek és családjának.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktor békéje is füstbe mehet a washingtoni fordulattal, Zelenszkij újabb dolgot tilt meg katonáinak

Orbán Viktor békéje is füstbe mehet a washingtoni fordulattal, Zelenszkij újabb dolgot tilt meg katonáinak

Az amerikai fegyverszállítmányok állítólag már európai raktárakban várják, hogy útnak indulhassanak Ukrajnába.

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Rekordot döntött a Török Áramlat áprilisban.

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

© 2024 (v2.202102)