Balatonföldvár: őszre elkészül ez az új luxusház!

Igyekezzen, mert Balatonföldváron már csak néhány lakás érhető el ebben a nívós, víz közeli, új építésű luxustársasházban. Ha sok időt akar a Balatonon tölteni, vagy nem akar a zsúfolt hotelekben, panziókban nyaralni, esetleg jó befektetést keres, akkor most mutatunk önnek egy tippet.

Igen sokan keresgélnek most a Balaton mellett, így az árak is emelkedőben vannak, nem árt tehát sietnie annak, aki lakásvásárlást, nyaraló-lakást keresgél a tó körül. Ide elvonulhat bármikor – mondjuk akkor is, ha nehéz, vagy épp lehetetlen hotelt, panziót találni. De közel sem mindegy, hogy a tó körül merre keresgéljük az „igazit”, hiszen egy ingatlant nem 2-3 évre veszünk, hosszú távon pedig az értéktartás is cél, nem csak az esztétikum.
Íme akkor egy friss tipp: bár sokan tudják, de nem árt, ha újra aláhúzzuk: Balatonföldvár a déli part egyik legismertebb nyaralóhelye. A fürdőtelepet pedig XIX. század végén a Széchenyi-család alapította. A grófi család parkot hozott itt létre, majd 1896-ban nyitották meg hivatalosan a fürdőtelepet. Már ekkor sok arisztokrata és tehetős polgár villája állt a településen, így
villámgyorsan kedvelt üdülőhellyé vált. Tehát a déli part egyik legrégebbi fürdőhelyéről van szó, mi pedig éppen itt bukkantunk rá erre a prémium színvonalú társasházra, az építkezés végéhez közeledő Mistral Residence-re is, amelyet ősszel át is adnak – de ne szaladjunk ennyire előre.


Nézzük előbb Balatonföldvár további előnyeit: a település nyugodt, elegáns hangulata, az M7 autópályán való könnyű megközelíthetősége, és a közel 3 kilométernyi partszakaszon elnyúló, lassan mélyülő vizű strandjai miatt ma is népszerű. Ráadásképp Balatonföldvár a vitorlássport elismert hazai fellegvára. Itt található a déli part legnagyobb kikötője, mely nagyszerű bázist biztosít a vitorlázás szerelmeseinek. A Mistral Residence pedig a kikötőtől nem messze található.

Így tehát adottságai, valamint a sok fejlesztés okán a déli part települései közül Balatonföldvár futja majd be a legnagyobb fejlődési ívet és sokak szerint így válik majd 5-10 éven belül a „déli part Füredévé”.
Az emlegetett, gyönyörű platánfa-sorral szegélyezett Kvassay sétány önmagában is a város egyik látványossága, amely egyben a nívós, Balatonparti életstílus szimbóluma is. E különleges sétány szomszédságában kínál tehát egy fejlesztő luxuslakásokat azoknak, akik magas minőségű nyaralót keresgélnek a magyar tenger partján. Választhatnak egy, kettő, három, négy, de akár öt szobás lakást is a felhozatalból. Akár saját célra, akár magas hozamú befektetésnek is kiválóak ezek a lakások.

E luxusház lakásait igen nagy méretű teraszokkal tervezték, ahonnan a felső szintek lakói reggeli közben a zöldre, a part felé kilátást is élvezhetnek. A luxus lakóházhoz – ebben a kedvező árkategóriában ritkaságszámba menő – kültéri medence és gyönyörű parkosított kert is tartozik.
Ehhez jön hozzá, hogy a házban modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés-, és hűtésrendszer és magas színvonalú épületgépészet szolgálja, illetve fokozza a lakók további kényelem-érzetét.
A lakások értékét további növeli, hogy garázshelyek is megvásárolhatóak a projektben.

 

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

© 2024 (v2.202102)