Csodás családi ház Balatonfüred nyüzsgő városában, mégis csendes utcában

Balatonfüred az északi part legnagyobb és legnyüzsgőbb települése. Csodás időjárás, a magyar tenger közelsége és pezsgő élet – ki ne szeretne egy ilyen csodás városban élni? Mai cikkünkben innen mutatunk egy gyönyörű, hatalmas családi házat.

Ennek a 6 szobás ingatlannak kitűnő az elhelyezkedése, hiszen a balatonfüredi vasútmegálló 10 perc sétatávolságra található, de a környéken lévő fák és növények miatt a vonat zaja nem zavarja meg a pihenését. Ugyancsak 10 percnyire, a vonatállomás mellett fekszik a buszpályaudvar is. Gyalog 3 perc alatt elérhető a helyi buszmegálló, ahonnan könnyen utazhat a környéken. A közelben található élelmiszerbolt, kávézó és cukrászda, de ha nagyobb bevásárlást végezne, akkor autóval csupán 2 percnyire két nagy bevásárlóközpont is fellelhető. Bár maga a város nyüzsgő, az ingatlan utcája csendes és nyugodt, nincs forgalom. A Balaton-part nagyjából 1,5 kilométerre helyezkedik el, a görög falu pedig mindössze 1 kilométerre van, ahol aquapark várja.

A 400 négyzetméteres ingatlan 2008-ban épült és összesen 6 hálószobával rendelkezik. Emellett 2 nappali, 2 konyha, 3 fürdőszoba toalettel, 2 külön toalett található az épületben, valamint a kazánház, melynek előterében egy mosdó is helyet kapott, zuhanytálcás fürdőszobának előkészítve. Kialakítása miatt két generációs családi háznak, panziónak, apartmannak, vagy akár irodaháznak is teljes mértékben megfelel.

A 2 szintet egy földszinti fallal és ajtóval könnyen el lehet választani egymástól. Az emeleti nappaliból nyílik egy csodás erkély, ahova kiülve kávézhat és hallgathatja a madarak csiripelését. A földszinti konyha egyszerűen egybenyitható a nappalival, amerikai konyha stílusban, ráadásul kamra is tartozik hozzá. A nappaliból ki lehet menni a teraszra, ami tökéletes lehetőségeket kínál a pihenésre, sütögetésre és társasági összejövetelekre. Ha nem elégszik meg két emelettel, akkor jó hír, hogy a tetőtér teherhordó födémmel készült, így beépítésre előkészítve várja Önt. Ezáltal még 1-2 szobával bővítheti ingatlanját. Déli tájolásának köszönhetően egész nap besüt a nap. A földszint továbbá akadálymentesített, ezáltal mozgáskorlátozottaknak is könnyen megközelíthető.

A házhoz tartozik egy 38 négyzetméteres garázs is, amelynek hátsó garázskapujának köszönhetően a hátsó kertbe is kiállhat autójával. Ebben az aknafedeles, alápincézett garázsban 2 kocsi fér el. Az ingatlanhoz egy gondozott kert is tartozik, amiben két fügefa is található. A kerti utakat térkővel burkolták, a garázskapu előtti térkő pedig sakktáblának, a széle pedig piros színnel malomnak van kialakítva, amelyeken nagy bábukkal játszani lehet.

Egy javításra szoruló gázkazán adja a ház fűtését, a melegvizet pedig emellett egy elektromosan is fűthető tartály biztosítja. A járólapozott földszinti nappaliban padlófűtés, míg a többi helyiségben radiátor szolgáltatja a meleget. A földszinti szobák parkettázva vannak, az emeletiek padlóján pedig PVC burkolat található. A vizes helyiségek pedig járólapozva lettek. Mindemellett 3 szobában és a nappaliban klíma is beszerelésre került, ezért a meleg nyári napokon nyugodtan hűsölhetünk otthonunkban. Az ingatlan Pro conceptből készült, nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik, ezért minimális energiával lehet fűteni.

Ez a csodás családi ház kialakítása miatt tehát két generációnak, panziónak, vendégháznak, de még irodaháznak is tökéletes. Továbbá nagycsaládok is megtalálhatják benne, amit keresnek, főleg, mivel az utca csendes, forgalomtól mentes, ezért nyugodtan tudnak akár a ház előtt is játszani a gyerekek.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

© 2024 (v2.202102)