Szeretnéd, ha a kapud előtt BUBI bringa-állomás lenne?

Sokan közlekednek Budapesten biciklivel, így elkerülve a torlódásokat vagy a közösségi közlekedés esetleges kényelmetlenségeit. Amennyiben te is az egészséges életmód híve vagy, ajánlunk egy olyan Angyalföldi házat, amely előtt nem csak egy BUBI állomás van, de most kitűnő, kifejezetten akciós áron csíphetsz el egy-két szobás vagy nagyobb, már be is költözhető új építésű lakást.

Amennyiben szívügyed az egészséges életmód és imádod a bringázást és mondjuk történetesen egy BUBI állomás mellé szeretnél költözni, akkor találtunk számodra egy ideális lakásmegoldást, kitűnő minőségben és még jobb ár-érték arányban Pest talán legnépszerűbb városrészén, Angyalföldön, ahol egymást érik az új és az újszerű, valamint a felújított házak. De a most bemutatandó, három lépcsőházból álló Greenside lakópark nem csak szép külalakjával, remek, városhoz közeli elhelyezkedésével vagy az emlegetett BUBI bér-kerékpár állomással tűnik ki a kínálatból, hanem azzal is, hogy azonnal beköltözhető új lakásokat kínál (ahol minden kedvezmény igénybe vehető), valamint, hogy az árak kifejezetten barátiak a környéket, a minőséget is figyelembe véve!

A Greenside projektben jelenleg 4 eladó otthon van, de nem csak nagyobbak, hanem egy darab 34 négyzetméter körüli, plusz teraszos, emeleti otthon és két darab két szobás is akad a kínálatban. Méghozzá olyan egyedülálló áron, amelyet ma már – a dráguló építőanyagokból készülő, csak a jövőben megépülő – otthonok egyszerűen ilyen jó helyszínen nem nagyon tudnak nyújtani! Nem érdemes tehát tétovázni, érdemes mielőbb megnézni ezeket az ajánlatokat, hogy az új otthonra vadászó agilis vevők el ne happolják ezeket a kitűnő ajánlatokat; hiszen a 109 lakás nagy többsége meglepően gyors ütemben talált gazdára.

A Greenside társasház a Reitter Ferenc utcához, a Tatai úthoz közel épül, ahol – mint utaltunk rá – meglehetősen magasak a lakásárak, ezért is érdemes most ezt a lehetőséget komolyan számításba venni. Mert hát ebben a házban nem csak készen vannak és beköltözhetők az otthonok, hanem itt szemet gyönyörködtető, korszerű homlokzatával még tetszetős is a három háztömb. Miért? Mert nem a ma megszokott szürke kockát kapjuk, hanem egy kellemes íves formát, szép színekkel.

Továbbá a közlekedés is elsőrangú: a Mexikói úti földalatti végállomás 8-10 perc séta, a Hősök tere pedig 15 perc csak, ahol az M1-es metrót szintén elérjük, de ide juthatunk a 20-30-as buszokkal, vagy akár többször említett MOL Bubi biciklikkel is, a sétatávolságra lévő egyes villamosról, illetve az autóról nem is beszélve. Aki pedig kikapcsolódna, akkor a közeli parkok mellett a BVSC sportpályához és uszodához akár 4-5 perc alatt elsétálhat.

A közös udvar-részen pedig gyerekjátszó is épül. Ráadásul az új építésű lakások óriási előnye, hogy évtizedekig nem lesz gondunk az otthonunkra, a rezsink pedig filléres lesz a használt-lakásokhoz képest. Mi több, a green, azaz zöld a projekt nevében nem marketingfogás: az Greenside-ban nem csak tágas belső terek, hanem fákra néző teraszok is várnak a lakókra, itt tehát zöldre van kilátás.

A cikk a Greenside beruházója, az Avico Group támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orosz letelepedési kötvényesek nem kapták vissza a pénzüket Rogán Antal jóbarátjához kötődő cégtől

Orosz letelepedési kötvényesek nem kapták vissza a pénzüket Rogán Antal jóbarátjához kötődő cégtől

Megkárosítva érzi magát több olyan orosz állampolgár, aki magyar letelepedési kötvényt vásárolt.

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Csoportos létszámcsökkentés lesz a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft-nél.

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

A krími Dzsankoj városában történt robbanás megsemmisítette a Moszkva fekete-tengeri flottája számára szánt orosz cirkálórakétákat.

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Erősödött kedd reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)