60 millió forint alatti csodaszép családi házak várnak Budapest agglomerációjában, Veresegyházon

Veresegyház a budapesti agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, egyre többen keresnek itt maguknak otthont. Amellett, hogy gyönyörű település, a főváros, Gödöllő és Vác is könnyen megközelíthető távolságban van. Ilyen remek elhelyezkedésű városban egyre ritkább jó állapotú és megfelelő nagyságú családi házakat találni. Mai cikkünkben Veresegyházon mutatunk 60 millió forint alatti, szép ingatlanokat.

Veresegyház központi helyén található ez az 5 szobás ikerház fél. A 144 négyzetméteres ingatlan alsó szintjén 2 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és kamra kapott helyet, míg az emeleten egy hálószoba, nappali, főzőfülke, fürdőszoba és erkély van. A házhoz tartozik 2 fedett beálló, garázs és pince is. Jelenleg két lakássá van kialakítva.

A központhoz közeli részen fekszik ez a 2 szobás családi ház. A 120 négyzetméteres ingatlan kívül-belül jó állapotban van. A ház egészét 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelység és kamra alkotja, valamint egy terasz is tartozik hozzá. A szobák tágasak és világosak, az ablakok redőnnyel felszereltek. Az ingatlan egy 532 négyzetméteres osztatlan közös tulajdonú telken van, ahol még egy ház épült. Ezek bejárata külön utcáról nyílik, kerítéssel elválasztásra kerülnek. A ház mellett egy autó beállására alkalmas fűtött garázs is helyet kapott.

Veresegyház Csonkás térségében található ez az 1+2 szobás sorházi ingatlan. A 67 négyzetméteres ingatlan a sorházak között az utolsó. A földszinten előszoba, mosókonyha + toalett és egy amerikai konyhás nappali kapott helyet, a tetőtérben pedig a 2+1 szoba mellett egy fürdőszoba is van. A ház két utcáról közelíthető meg, és egy garázs is tartozik hozzá.

A központtól 10 perces távolságra, a Széchenyi tér közelében található egy 2 szintes, 3 szobás családi ház. A 150 négyzetméteres ingatlan földszintjén 2 hatalmas szoba, ebédlő, konyha, fürdőszoba és külön mellékhelyiség lett kialakítva. A tetőtér beépítetlen, ami szükség esetén akár az étkezőből is megnyitható. A konyhából nyílik egy hátsó terasz, az udvaron pedig egy fedett kocsibeálló kapott helyet. A házhoz továbbá egy pince, melléképületek, fatároló és füstölő is tartozik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Az Országgyűlés elfogadta a köztársasági elnök nyilatkozatát. 

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Húsz százalék fölötti átlagos hozam, rekord összegű befizetés és kifizetés - ez a nyugdíjpénztárak 2023-as mérlege. A tagság viszont egyre csak öregszik.

© 2024 (v2.202102)