60 millió forint alatti csodaszép családi házak várnak Budapest agglomerációjában, Veresegyházon

Veresegyház a budapesti agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, egyre többen keresnek itt maguknak otthont. Amellett, hogy gyönyörű település, a főváros, Gödöllő és Vác is könnyen megközelíthető távolságban van. Ilyen remek elhelyezkedésű városban egyre ritkább jó állapotú és megfelelő nagyságú családi házakat találni. Mai cikkünkben Veresegyházon mutatunk 60 millió forint alatti, szép ingatlanokat.

Veresegyház központi helyén található ez az 5 szobás ikerház fél. A 144 négyzetméteres ingatlan alsó szintjén 2 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és kamra kapott helyet, míg az emeleten egy hálószoba, nappali, főzőfülke, fürdőszoba és erkély van. A házhoz tartozik 2 fedett beálló, garázs és pince is. Jelenleg két lakássá van kialakítva.

A központhoz közeli részen fekszik ez a 2 szobás családi ház. A 120 négyzetméteres ingatlan kívül-belül jó állapotban van. A ház egészét 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelység és kamra alkotja, valamint egy terasz is tartozik hozzá. A szobák tágasak és világosak, az ablakok redőnnyel felszereltek. Az ingatlan egy 532 négyzetméteres osztatlan közös tulajdonú telken van, ahol még egy ház épült. Ezek bejárata külön utcáról nyílik, kerítéssel elválasztásra kerülnek. A ház mellett egy autó beállására alkalmas fűtött garázs is helyet kapott.

Veresegyház Csonkás térségében található ez az 1+2 szobás sorházi ingatlan. A 67 négyzetméteres ingatlan a sorházak között az utolsó. A földszinten előszoba, mosókonyha + toalett és egy amerikai konyhás nappali kapott helyet, a tetőtérben pedig a 2+1 szoba mellett egy fürdőszoba is van. A ház két utcáról közelíthető meg, és egy garázs is tartozik hozzá.

A központtól 10 perces távolságra, a Széchenyi tér közelében található egy 2 szintes, 3 szobás családi ház. A 150 négyzetméteres ingatlan földszintjén 2 hatalmas szoba, ebédlő, konyha, fürdőszoba és külön mellékhelyiség lett kialakítva. A tetőtér beépítetlen, ami szükség esetén akár az étkezőből is megnyitható. A konyhából nyílik egy hátsó terasz, az udvaron pedig egy fedett kocsibeálló kapott helyet. A házhoz továbbá egy pince, melléképületek, fatároló és füstölő is tartozik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

© 2024 (v2.202102)