Elegancia Budapest szívében: ilyen egy nagypolgári lakás az V. kerületben

Budapest V. kerülete a főváros szíve, ugyanis ez a világváros közigazgatási, hivatali, kereskedelmi és turisztikai központja egyben. Itt található ez a tágas, nagypolgári lakás, ami állandó otthon mellett befektetésnek is tökéletes, de akár rendelőnek és irodának is alkalmas. Egy, a Vécsey utcában lévő lakás tehát bárkinek megfelelő, aki igazán nívós helyen élne, dolgozna.

Az Országház környékén igazi kiváltság ingatlantulajdonosnak lenni. Az utóbbi évek látványos felújításai, így például a Kossuth tér, a Szabadság tér és más kisebb közterületek alapos megújulása egyenesen a nyugat-európai világvárosok nívóját csempészték Pest e részére.

Ennek megfelelően a lakások felértékelődése itt korábban hosszú évekig tartott, és most újra remek befektetés errefelé vásárolni, akár lakhatási, akár kiadási céllal.

Országház közelében egy felújított 117 négyzetméteres nagypolgári lakásról van szó, amely egy liftes lakóház frissen felújított homlokzatú, 5 szintes, kivételes eleganciát sugalló épületében van. A lakás negyedik emeleti, 3 külön nyíló szobával, étkezős konyhával, kamrával, fürdőszobával és külön nyíló toalettel rendelkezik.

A három szobából kettő utcára néz, egy pedig az udvar felé. A lakás felújítása nem rég fejeződött be, mely során ujjak lettek a vezetékek, fal- és padlóburkolatok, szaniterek és a konyha is. A fűtés pedig házközponti.

A lakás közelében éttermek, kávézók és szupermarket is fellelhető. A Kossuth Lajos tér metróállomás, valamint busz és villamosmegállók mindössze egy perc sétatávolságra vannak, melyek megkönnyítik a közlekedést és egyszerűen eljuthatunk a főváros több fontos csomópontjához is.

Ezáltal különböző egyetemek épületei is könnyen elérhetőek. A Duna-part szintén pár perc alatt meg lehet közelíteni gyalogosan.

Ez a felújított polgári lakás elhelyezkedésének és kiváló kialakításának köszönhetően családok és fiatal párok számára tökéletes lehet, de akár befektetés céljából is megvásárolható.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)