Kertvárosban, mégis frekventált részen: íme a XVI. kerület legújabb lakásai

Egyre többen választják otthonuk számára Budapest külvárosát, hiszen csendes, nyugodt környéken élhetnek, mégis könnyen elérhetőek a város fontos csomópontjai. Mai cikkünkben a XVI. kerületből mutatunk egy épülő beruházást, ahol mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő lakást.

A Csabaliget Center és Apartmanház egy 3 emeletes ingatlan, amelynek  a földszintjén kereskedelmi és szolgáltató létesítmények kapnak helyet, míg a további szinteken modern és funkcionális lakások helyezkednek el. A lakások teljes mértékben a mai kor igényeinek megfelelő minőségben, kialakítással és felszereltséggel készülnek. Az otthonok és az üzletek mellett iroda is kialakításra kerül, így vállalkozásának is megtalálhatja itt a megfelelő helyet. Az ingatlan és a környék igazi kertvárosi hangulatot teremt Budapest belvárosában.

A Levedi utcai társasház kertvárosi részen található, mégis frekventált helyen. Rendkívül jó lokációval rendelkezik, hiszen az Örs vezér tere autóval negyed óra alatt elérhető, de a H9-es HÉV-vel is fél óra alatt odaérünk. A HÉV Árpádföld megállója mindössze 6 perces sétatávolságra található az épülettől. Az M0-ás autópálya 10 percen belül megközelíthető. A közelben található élelmiszerbolt, étterem, játszótér, bölcsőde és óvoda, így kiváló választás kisgyermekes családok számára. Azonban az épület alsó szintjén található üzlethelyiségeknek köszönhetően még autóba se kell üljön, hogy vásárolni induljon.

A liftes, modern társasház teremgarázzsal is rendelkezik, illetve belső kerti gépkocsibeálló is tartozik az ingatlanhoz. A lakásokat hőszivattyús fűtési rendszer tartja melegen a téli napokban, valamint padlófűtés is található az összes helyiségben. A beruházók nem csak a hideg, hanem a forró nyári napokra is gondolnak, ezért a klimatizálás is előkészítés alatt van. A homlokzati nyílászárók felett redőnytok kerül kialakításra. A házon belüli közlekedést két lift segíti. A napsütést az erkélyről élvezhetjük, miközben reggeli kávénkat fogyasztjuk, vagy a barátokkal, családdal jövünk össze egy találkozásra. Az ingatlan megépítése során figyeltek arra, hogy teljesítsék a 2021. január 1-től életbe lépő, közel nulla energiaigényű épületek energiahatékonysági előírásait.

A társasház átadása 2022 I. negyedévében várható. Tökéletes választás családok és első otthonukat kereső fiatal párok számára egyaránt, valamint azoknak, akik a főváros kertvárosi részén szeretnének élni, mégis közel a központhoz és a belvárosi nyüzsgéshez.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)