Kertvárosban, mégis frekventált részen: íme a XVI. kerület legújabb lakásai

Egyre többen választják otthonuk számára Budapest külvárosát, hiszen csendes, nyugodt környéken élhetnek, mégis könnyen elérhetőek a város fontos csomópontjai. Mai cikkünkben a XVI. kerületből mutatunk egy épülő beruházást, ahol mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő lakást.

A Csabaliget Center és Apartmanház egy 3 emeletes ingatlan, amelynek  a földszintjén kereskedelmi és szolgáltató létesítmények kapnak helyet, míg a további szinteken modern és funkcionális lakások helyezkednek el. A lakások teljes mértékben a mai kor igényeinek megfelelő minőségben, kialakítással és felszereltséggel készülnek. Az otthonok és az üzletek mellett iroda is kialakításra kerül, így vállalkozásának is megtalálhatja itt a megfelelő helyet. Az ingatlan és a környék igazi kertvárosi hangulatot teremt Budapest belvárosában.

A Levedi utcai társasház kertvárosi részen található, mégis frekventált helyen. Rendkívül jó lokációval rendelkezik, hiszen az Örs vezér tere autóval negyed óra alatt elérhető, de a H9-es HÉV-vel is fél óra alatt odaérünk. A HÉV Árpádföld megállója mindössze 6 perces sétatávolságra található az épülettől. Az M0-ás autópálya 10 percen belül megközelíthető. A közelben található élelmiszerbolt, étterem, játszótér, bölcsőde és óvoda, így kiváló választás kisgyermekes családok számára. Azonban az épület alsó szintjén található üzlethelyiségeknek köszönhetően még autóba se kell üljön, hogy vásárolni induljon.

A liftes, modern társasház teremgarázzsal is rendelkezik, illetve belső kerti gépkocsibeálló is tartozik az ingatlanhoz. A lakásokat hőszivattyús fűtési rendszer tartja melegen a téli napokban, valamint padlófűtés is található az összes helyiségben. A beruházók nem csak a hideg, hanem a forró nyári napokra is gondolnak, ezért a klimatizálás is előkészítés alatt van. A homlokzati nyílászárók felett redőnytok kerül kialakításra. A házon belüli közlekedést két lift segíti. A napsütést az erkélyről élvezhetjük, miközben reggeli kávénkat fogyasztjuk, vagy a barátokkal, családdal jövünk össze egy találkozásra. Az ingatlan megépítése során figyeltek arra, hogy teljesítsék a 2021. január 1-től életbe lépő, közel nulla energiaigényű épületek energiahatékonysági előírásait.

A társasház átadása 2022 I. negyedévében várható. Tökéletes választás családok és első otthonukat kereső fiatal párok számára egyaránt, valamint azoknak, akik a főváros kertvárosi részén szeretnének élni, mégis közel a központhoz és a belvárosi nyüzsgéshez.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)