Az orvosihoz közel laknál? Ez tetszeni fog!

Az orvosok és orvostanhallgatók körében igen menő környék az orvosihoz is közeli Ferencváros, annak is a Nagyvárad térhez közel eső része. Erre hoztunk most egy jó árú új lakásokat kínáló, hipermodern társasházat, amely már ez év vége felé elkészül. Nem érdemes tétovázni, hiszen a lakásárak folyamatosan emelkednek!

A Semmelweis Egyetem (ismertebb, régi nevén SOTE) és a Semmelweis Klinikák közelében a minőségi lakásokat sok esetben orvostanhallgatók szülei vagy éppen sikeres orvosok vásárolják. Ez annyira nem is meglepő, hiszen mind az ország talán legfontosabb orvostudományi egyeteme, mind pedig a számos nagy, központi kórház és klinika a közelben található, szinte egy „csomóban” a Népliget, a Nagyvárad tér és a Semmelweis Klinikák metrómegállók közelében.

Tehát az egészségügyi dolgozók, közülük is a sikeresebbek körében, kifejezetten kedvelt környék a Nagyvárad tér vonzáskörzete, kiváltképp pedig az Üllői út Duna felé eső, IX. kerületi, azaz Ferencvárosi oldala.

Itt különösen ideális lehet nem csak orvosoknak, de az újdonsült, vagy fiatalabb orvostanhallgatóknak is már most ezen a környéken megvenni a lakást. Még akkor is, ha felvették valamelyik kollégiumba a gyereket vagy talált albérletet. A tanulmányok ugyanis egyre nehezednek, így az első fél-egy bulizós év után bizony igen ideális egy saját lakás csendje, „magánya” a tanulmányokhoz.


Persze nem csak az orvosoknak és orvostanhallgatóknak kiváló, de – mások mellett – nekik is érdekes lehet tehát erre egy menő, újszerű vagy inkább új lakás vásárlása.

Erről a környékről, a Gát utca és a Márton utca sarkáról hoztunk most egy, már ez év végére elkészülő új, hipermodern házat, benne remek lakás-ajánlatokkal.

Ha a szülők megtehetik, akkor nem is érdemes tétovázni, hiszen a lakásárak folyamatosan emelkednek az év első felében látott építőipari infláció okán. A már nagyjából elkészült házakat azonban ez a hatás kevésbé érinti, így a Gama Residence lakásainak ára is eléggé barátinak mondható a piacon. Kérjen időpontot személyes egyeztetésre és tekintse meg a mintalakást is.

 

Ne feledjük, az orvosi egyetemtől és az intézményektől függetlenül is: ez egy remek környék, Belső-Ferencváros kifejezetten belvárosias, ahonnan nem csak a Nagyvárad téri vagy a Semmelweis Klinikák metróhoz sétálhatunk el, de még a belső körúthoz (Ferenc körúthoz), azaz a 4-6-os villamosokhoz is eljuthatunk egy kicsit hosszabb, bő 10 perces sétával.

Tehát, aki városközponthoz közel, Ferencváros közepén, nagyvárosi, mégis nyugodt, rengeteg zöld park vonzásában épülő, minőségi, nívós új lakást keres, méghozzá jó áron, az ne hagyja ki a GAMA Residence-t, mint opciót.

 

A GAMA Residence-ben már az utolsó fázisoknál jár a kivitelezés: a Márton utcai és a Gát homlokzaton dolgoznak. Az elektromos és a gépész alvállalkozók végeztek az alapszereléssel, elkezdődött a szerelvényezés. Az utcai teraszok hő- és vízszigetelése és a rétegrendjeinek építése zajlik. A korlátok pedig felszerelésre kerültek.

Zajlik a burkolás, a hidegburkolatok mellett a parketta lerakása is elkezdődött. A bejárati ajtók mintegy fele is beépítésre került már és hamarosan elkezdik a beltéri ajtókat is beépíteni. A vizet és a csatornát bekötötték, azaz a ház rácsatlakozott a közművekre, az elektromos betáplálás kábeleit is elhelyezték.

Látható tehát, hogy feltehetőleg, igen nagy valószínűséggel tartható lesz a beruházó azon ígérete, hogy 2021 végéig megtörténik a ház és benne a lakások műszaki átadása.

A cikk a beruházó támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A háborús készültség közepette is kellene az orosz gáz

A háborús készültség közepette is kellene az orosz gáz

A korábbiaknál kevesebb tartalékkal vágott neki az ország a télnek, ráadásul a piaci árak valósággal felrobbantak. Most pedig az ukrán válság okozhat fejfájást.

Kiszálltak az omániak a Molból 

Kiszálltak az omániak a Molból 

Összesen 58 millió törzsrészvény került a Munkavállalói Résztulajdonosi Programhoz.

Mindjárt kész a fényeslitkei gigaberuházás: ez lesz Európa legnagyobb logisztikai központja

Mindjárt kész a fényeslitkei gigaberuházás: ez lesz Európa legnagyobb logisztikai központja

Tavasszal befejeződik a 30 milliárd forint értékű logisztikai gigaberuházás.

Idén nem dob új autómodelleket a piacra a Tesla

Idén nem dob új autómodelleket a piacra a Tesla

A Tesla profitja csaknem a nyolcszorosára nőtt tavaly.

© 2022 (v2.202102)