Ilyen egy igazán exkluzív lakás a Gellért-hegy lábánál

Budapest XI. kerülete a legnépesebb a városban, rengetegen élnek itt és sokan szeretnék megtalálni a jövőbeni otthonukat ezen a gyönyörű részen. Mai cikkünkben az egyik legszebb helyen, a Gellért-hegy lábánál található lakást mutatunk, amely prémium minőségű felújításon esett át és enteriőr tervező által megálmodott berendezést kapott.

A 3 szobás, első emeleti lakás rendkívül jó elhelyezkedéssel rendelkezik. Ablakai egy csendes parkra nyílnak, így nyugodt körülmények közt pihenheti ki otthonában egy-egy nap fáradalmait. Ennek ellenére a Gellért-hegy lábánál való fekvése miatt igen frekventált. Mindössze pár perc sétatávolságra van az M4-es metró, ahonnan könnyen eljuthatunk több fontos csomóponthoz, és a vasúti pályaudvarokhoz. Emellett néhány perc alatt elérhető több busz- és villamosmegálló is. A közelben élelmiszerboltok, éttermek és kávézók találhatók, de itt van az Alle bevásárlóközpont is. Rövid idő alatt, akár gyalog is elérhető a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Edutus Egyetem és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem épülete.

A 92 négyzetméteres polgári lakás exkluzívan, minőségi anyagokból került felújításra. Ennek során a külső nyílászárók cseréje is megtörtént. Csodaszép kialakításának és berendezésének köszönhetően a Lakáskultúra magazinban is bemutatásra került. Az ingatlanban a szobák mellett egy konyha és egy fürdőszoba található. Továbbá tágas nappalijából nyílik egy parkra néző, hangulatos erkély is, ahol kényelmesen elfogyaszthatja reggeli kávéját, de a baráti és családi beszélgetések központja is lehet.

Télen az otthon melegét gázcirkó központi fűtés biztosítja, míg a meleg nyári napokon klíma szolgáltatja a számunkra megfelelő hőmérsékletet. A lakás helyiségeibe valódi tölgyfa parketta és magas minőségű kerámia burkolatok kerültek, melyek tovább hangsúlyozzák a lakás egyediségét. Akik autóval szeretnének közlekedni, azoknak 2 autó számára biztosított, ingyenes utcai parkolás áll a rendelkezésükre, de lehetőség van őrzött parkoló bérlésére is a közelben.

A gyönyörű, kiváló lokációjú lakás tökéletes választás a prémium életstílus kedvelőinek, fiatal pároknak és családoknak egyaránt, de ezen adottságai miatt befektetésnek is remek.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csapást mérhetnek a TikTokra

Csapást mérhetnek a TikTokra

Olyan függőséget okozhat az alkalmazás, mint a cigaretta.

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Új üzletet nyitott a Penny a Nyugatinál.

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Több mint kétezer ellenőrzés történt.

© 2024 (v2.202102)