Ilyen egy igazán exkluzív lakás a Gellért-hegy lábánál

Budapest XI. kerülete a legnépesebb a városban, rengetegen élnek itt és sokan szeretnék megtalálni a jövőbeni otthonukat ezen a gyönyörű részen. Mai cikkünkben az egyik legszebb helyen, a Gellért-hegy lábánál található lakást mutatunk, amely prémium minőségű felújításon esett át és enteriőr tervező által megálmodott berendezést kapott.

A 3 szobás, első emeleti lakás rendkívül jó elhelyezkedéssel rendelkezik. Ablakai egy csendes parkra nyílnak, így nyugodt körülmények közt pihenheti ki otthonában egy-egy nap fáradalmait. Ennek ellenére a Gellért-hegy lábánál való fekvése miatt igen frekventált. Mindössze pár perc sétatávolságra van az M4-es metró, ahonnan könnyen eljuthatunk több fontos csomóponthoz, és a vasúti pályaudvarokhoz. Emellett néhány perc alatt elérhető több busz- és villamosmegálló is. A közelben élelmiszerboltok, éttermek és kávézók találhatók, de itt van az Alle bevásárlóközpont is. Rövid idő alatt, akár gyalog is elérhető a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Edutus Egyetem és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem épülete.

A 92 négyzetméteres polgári lakás exkluzívan, minőségi anyagokból került felújításra. Ennek során a külső nyílászárók cseréje is megtörtént. Csodaszép kialakításának és berendezésének köszönhetően a Lakáskultúra magazinban is bemutatásra került. Az ingatlanban a szobák mellett egy konyha és egy fürdőszoba található. Továbbá tágas nappalijából nyílik egy parkra néző, hangulatos erkély is, ahol kényelmesen elfogyaszthatja reggeli kávéját, de a baráti és családi beszélgetések központja is lehet.

Télen az otthon melegét gázcirkó központi fűtés biztosítja, míg a meleg nyári napokon klíma szolgáltatja a számunkra megfelelő hőmérsékletet. A lakás helyiségeibe valódi tölgyfa parketta és magas minőségű kerámia burkolatok kerültek, melyek tovább hangsúlyozzák a lakás egyediségét. Akik autóval szeretnének közlekedni, azoknak 2 autó számára biztosított, ingyenes utcai parkolás áll a rendelkezésükre, de lehetőség van őrzött parkoló bérlésére is a közelben.

A gyönyörű, kiváló lokációjú lakás tökéletes választás a prémium életstílus kedvelőinek, fiatal pároknak és családoknak egyaránt, de ezen adottságai miatt befektetésnek is remek.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)