Igazi gyöngyszem, egy szecessziós házban, Erzsébetvárosban

A VII. kerület Budapest legkisebb, de egyben legnagyobb népsűrűségű kerülete. Sokan szeretnek itt élni, hiszen csendesebb utcák és a nyüzsgő bulinegyed egyaránt megtalálható benne, valamint nagyszerű a tömegközlekedés is. Itt, Erzsébetvárosban mutatunk egy gyönyörű lakást, ami nem csak állandó otthonnak, de befektetésnek is tökéletes.

Ez a remek beosztású, 3 hálószobás lakás kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik. Mindössze 2 perc sétatávolságra található a Keleti pályaudvar, ahonnan a vonat mellett rengeteg busszal, valamint az M2-es és M4-es metróval is tovább utazhatunk úti célunk felé. A Blaha Lujza tér is csupán 8 percnyire van gyalog, ahol szintén több busz, illetve a 4-es és a 6-os villamos közlekedik. A közelben található élelmiszerbolt, szupermarket, gyógyszertár, pékség és több étterem is. Frekventált lokációja ellenére a lakás egy csendes belső udvarra néz, ami által nyugodt körülmények között, zajmentesen pihenheti ki egy-egy nehéz nap fáradalmait.

A 81 négyzetméteres lakás egy 1906-ban épült, szecessziós stílusú társasházban helyezkedik el. Pályázatoknak és a felújítási alapnak köszönhetően az épület folyamatos fejlesztéseken esik át. Ezáltal az elmúlt pár évben a gázvezetékek, a vízvezetékek és a villamosvezetékek hálózata is felújításra került. A lakók kényelmét egy modern proxy-val hívható lift szolgálja.

A gyönyörű lakás az első emeleten található, a délnyugati tájolású otthon bejárata a függőfolyosóról nyílik. A 2 egész szoba és 2 félszoba mellett konyha, fürdőszoba toalettel, külön toalett és a nappalival egy légtérben lévő étkező alkotja a lakás egészét. A konyha  minőségi olasz konyhabútorral lett berendezve, gépesített, minőségi sütő, főzőlap, beépített hűtő és páraelszívó is helyet kapott benne.

A tágas nappaliból jutunk át a két, külön nyíló hálószobába. Ezek közül az egyikben egy fekvőgaléria is kialakításra került. A fürdőszobában álmennyezet került kialakításra, mely hangulatos, led világítással felszerelt. Továbbá minőségi csaptelepek és szaniterek biztosítják a lakók kényelmét. A bejárati ajtó előtti előszobából nyílik a külön mellékhelység és a harmadik hálószoba is. Ez utóbbiban szintén található egy fekvőgaléria.

Az ingatlan 2016-ban teljeskörű felújításon esett át. Az ablakok hőszigetelt üvegezésűek és plusz szigeteléssel rendelkeznek, valamint biztonsági ráccsal felszereltek. A meleg vizet és a fűtést korszerű kondenzációs kazán biztosítja, melynek hőleadása minden szobában lapradiátoron keresztül történik, míg a fürdőszobában egy törölközőszárítós radiátor van. A fűtés szabályozása központilag, termosztáttal történik. Mivel a lakás egyedi mérőórákkal rendelkezik, ezért a rezsi is rendkívül alacsony.

Egyik nagy előnye a lakásnak, hogy igényeinknek megfelelően tovább alakítható, egy plusz hálószoba kialakítása, vagy a lakás 3 kisebb lakásra bontása sem jelent akadályt. Modern, fiatalos berendezést kapott az otthon, semleges színekkel. Ebben az ingatlanban a jó beosztásnak köszönhetően nincsenek sötét folyósok és kihasználatlan terek.

A lakás tökéletes választás családok számára, de elhelyezkedését tekintve befektetésnek is kiválóan alkalmas. A tömegközlekedés által könnyen el lehet jutni különböző egyetemek épületeihez, így akár diákoknak is egyszerűen kiadható. Az ingatlan igény szerint a teljes bútorzattal is az új lakók rendelkezésére áll, így elegendő egy bőrönddel érkezni a beköltözéshez.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

Az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek a Velencei Biennálén: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

© 2024 (v2.202102)