Már jövő nyárra is nehéz lakást kapni a Balatonon!

Aki idén nyárra szeretett volna valamelyik új építésű projektben lakást venni a Balatonon, azt tapasztalhatta, hogy az ezen a nyáron költözhető beruházásokban már alig van szabad lakás, különösen, ha valaki a minőséget kereste. A minőségi lakóprojektekben azonban már a jövő nyárra elkészülő lakások között is nehéz szabad ingatlant találni, sok lakás ugyanis, már az előértékesítés során elkelt.

Hogy a Balatonon egy második otthont birtokolni mennyire népszerű a járvány kezdete óta, illetve, hogy mennyire sokan keresik a top kategóriás beruházásokat, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Platán Garden lakásai Balatonbogláron már most az előértékesítés során egytől-egyig gazdára találtak.

Mi a siker titka? Természetesen elsősorban a kiváló elhelyezkedés, hiszen a Platán Garden Balatonbogláron, a központban található, ráadásul közvetlenül a vízparton helyezkedik el. Innen könnyen elérhető az M7-es autópálya és a vasútállomás is, valamint több nagy élelmiszerlánc üzletei, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportpályák, teniszpályák, szépségszalonok is találhatók a közelben. A vízparti elhelyezkedés további előnye pedig, hogy a beruházás saját 120 nm-es stéggel és teljes wifi lefedettséggel is rendelkezik a parton, de napozó rész, játszótér, grillező hely és egy kerti bútorokkal berendezett, ligetes rész is helyet kap a telken.

A siker másik titka pedig a rendkívül magas minőség. A Platán Garden ugyanis abszolút 21. századi otthonokat nyújt, ahol a kellemes hőmérsékletről télen-nyáron hőszivattyúk gondoskodnak, a használati melegvizet pedig okos bojlerek biztosítják. Ezen kívül a lakások teljes berendezéssel, prémium bútorokkal, kétféle stílusban kerülnek átadásra, ahol az enteriőrt a letisztult formák, a természetes pasztellszínek és a vintage és a modern elemek finom összhangja határozza meg.

Na és persze a kilátás! Ha balatoni beruházásról beszélünk a sikerhez éppúgy hozzájárul a panoráma, mint a vízparti elhelyezkedés. A Platán Garden lakóparkban összesen 47 lakás kap helyet, melyeknek legtöbbjéből örökpanoráma nyílik az északi part tanúhegyeire, és mindegyik lakáshoz kapcsolódik erkély vagy terasz is.

A minőségre és a határidőre történő átadásra pedig garancia, hogy a generálkivitelezést a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Bayer Construct vállalatcsoport végzi.

A cikk megjelenését a Platán Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)