Elszálltak a lakásárak? Még nem mindenütt!

Sajnos az építőipari anyagok ára és munkadíjak is az egekben vannak, így a lakásárak emelkednek. De akad még jó trükk: aki újszerű vagy új lakást keres, az válasszon olyat, ami már majdnem elkészült, így az abba beépített anyagokat még a régi áron kapja meg. Hát nem nagyszerű! Most a Ferencvárosban találtunk egy remek ajánlatot.

Ön is tart tehát az árak emelkedésétől? Attól, hogy megtakarításai lassan-lassan semmivé lesznek, elporlasztja összegyűjtött pénzét, tőkéjét az vészes sebességgel robogó infláció? Ezúttal hoztunk egy tippet, amellyel nemcsak megőrzi értékét a pénze, de még feltehetően gyarapodhat is vagyona, sőt, befektetésnek sem utolsó egy ilyen vásárlás.

Fontos mindenekelőtt a környék, mert a főváros bizonyos szegletei e téren rizikós döntésnek számítanak. Nem így Belső-Ferencváros, ahol a környék rendben van, miközben árak is megfizethetők a mai pesti árfekvést nézve. Mi több, most az adott házban, a GAMA Residence-ben beépített gépesített konyha jár hat lakáshoz is.

A környék pedig nem csak úgy simán jó, hanem kifejezetten belvárosi: a metróhoz, de még a belső körúthoz (Ferenc körúthoz), azaz a 4-6-os villamosokhoz is eljuthatunk bő 10 perces sétával. Tehát, aki városközponthoz közel, Ferencváros közepén, nagyvárosi, mégis nyugodt, rengeteg zöld park vonzásában épülő, minőségi, nívós új lakást keres, méghozzá jó áron, az ne hagyja ki a GAMA Residence ajánlatának szemrevételezését.

Modern, energiatakarékos és mégis nagyon jó áron piacra kerülő otthonokról van szó, ahol igénybe vehető a kedvező 10-90 százalékos fizetési ütemezés, CSOK esetén pedig az 5 százalékos áfa visszaigényelhetősége és a teljes illetékmentesség is jár.

Ha az említetteken felül a minőséget, a kedvező rezsit, a garanciát és a teljes költségmentessége is figyelembe vesszük! Valamint jobb értékállóság is és alacsonyabb a rezsi, hiszen zöld és megújuló hőszivattyús fűtést vagy éppen távolról vezérelhető okosotthon rendszert kaphatunk, melynek a „BB” energetikai besorolás a bizonyítéka.

Mindeközben a GAMA Residence-ben már gőzerővel zajlanak a kivitelezések, sőt mondhatjuk, hogy lassan a végéhez közelednek a munkálatok. A Márton utcai homlokzaton már nincs állvány, a korlátok kivételével befejezték ezt a homlokzatot. A gát utcai homlokzat kivitelezése, a rétegrendek építése (esztrichezés, vízszigetelés, burkolás) folyik. Folyik a lakások szerelvényezése is, e téren nagyjából a lakások fele készült el. A belső homlokzat már készen, a korlátok is felszerelésre kerültek.

A hideg-burkolás háromnegyede elkészült, a parketták mintegy fele le lett rakva. Ezeken felül a kertépítés elkezdődött az udvaron, az első emeleti belső teraszon már elkészült. A bejárati ajtóknak is mintegy fele be lett építve. Hamarosan kezdik a beltéri ajtókat is beépíteni.

A tetőfedést szeptember közepén már elkezdték. Eközben a vizet és a csatornát bekötötték és az elektromos betáplálás kábelei is elhelyezésre kerültek. A trafóállomást is átadták az ELMÜ-nek.
Sőt, a mintalakás is elkészült, szívesen fogad a beruházó minden érdeklődőt.

A cikk a GAMA Residence-t építő Avico Group támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)