Költözz elegáns kertvárosi részre, egy klasszikus nagypolgári villába!

Egy 2000-ben épült klasszikus nagypolgári villát hoztunk ezúttal, melynek kortalanul elegáns stílusa van, ugyanakkor rendelkezik minden olyan luxus felszereltséggel, melyek átlagon felüli kényelmet biztosítanak a lakók számára. Hangulatos kertváros, elegáns családi otthon és átlag feletti kényelem várja Pest egyik kedvelt kertvárosi részén, a Lónyaytelepen!

Pestszentlőrinc legelegánsabb kertvárosi részén találtunk egy luxusvillát, mely több szempontból is kiemelt övezetnek számít. Az autóval közlekedők számára nagy segítség a mindennapi ingázás során, hogy a közeli M0-ás körgyűrűnek köszönhetően a város bármely pontja egyszerűen megközelíthető, egyúttal közel a repülőtér és a belváros is negyedóra alatt elérhető. A tömegközlekedést választóknak csupán 10 percet kell sétálniuk, hogy az 50-es villamossal a belsőbb részeket gyorsan és egyszerűen megközelíthessék.

A Lónyaytelep és környéke kifejezetten jól ellátott, csendes kertvárosi része a XVIII. kerületnek, ennek ellenére azonban számos bevásárlási lehetőség és oktatási intézmény áll rendelkezésre, sőt posta, orvosi rendelő és gyógyszertár is van a közelben, ezáltal nem szükséges napi szinten utazni a mindennapi teendők elintézéséhez.

Ezen a hangulatos kertvárosi részen találtunk rá a bevezetőben említett minden igényt kielégítő családi házra, ahol a nagypolgári stílust luxus színvonalra emelték. Az összesen 460 négyzetméteres ingatlan egy több, mint 1130 négyzetméteres, gyönyörűen gondozott, ősfás telken kapott helyet.

A főbejáratot a kert délkeleti oldala felől közelíthetjük meg. Belépve egy hall fogad bennünket, innen a közlekedőn át indulhatunk az emelet, az uszoda és a nappali irányába. A hatalmas, elegáns nappali éke a középen elhelyezett kandalló, melyhez tökéletesen illeszkedik a helyiség boltíves díszítése. A nappalival egy légtérben található az étkező és a konyha.


A szinteltolással kialakított épület emeletére a közlekedőből nyíló lépcsőn át juthatunk fel, ahol fürdőszoba, vendégszoba és mellékhelyiség kapott helyet. Erről a szintről tovább haladva a tetőtérben találjuk magunkat, ahol nagyméretű szoba, fürdőszoba, zuhanyszó, gardróbszoba és további két kisebb szoba került kialakításra.

A ház saját belső wellness részlegén egy 6 méter hosszú ellenáramoltatós medence, zuhanyzó, szauna, jakuzzi, valamint pihenőrész áll rendelkezésre. Ebből a helyiségből pedig a télikertbe sétálhatunk tovább.

Parkolásra a pinceszinten kialakított garázs kínál lehetőséget. Ezen a szinten továbbá tárolók és a gépészeti egységeknek kialakított külön helyiség mellett egy kis konyha és borospince is található, mely a télikert mellett szintén tökéletes helyszíne lehet baráti összejöveteleknek.

 

 

 

A cikk megjelenését, az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta. 


© 2021 (v2.202102)