Költözz elegáns kertvárosi részre, egy klasszikus nagypolgári villába!

Egy 2000-ben épült klasszikus nagypolgári villát hoztunk ezúttal, melynek kortalanul elegáns stílusa van, ugyanakkor rendelkezik minden olyan luxus felszereltséggel, melyek átlagon felüli kényelmet biztosítanak a lakók számára. Hangulatos kertváros, elegáns családi otthon és átlag feletti kényelem várja Pest egyik kedvelt kertvárosi részén, a Lónyaytelepen!

Pestszentlőrinc legelegánsabb kertvárosi részén találtunk egy luxusvillát, mely több szempontból is kiemelt övezetnek számít. Az autóval közlekedők számára nagy segítség a mindennapi ingázás során, hogy a közeli M0-ás körgyűrűnek köszönhetően a város bármely pontja egyszerűen megközelíthető, egyúttal közel a repülőtér és a belváros is negyedóra alatt elérhető. A tömegközlekedést választóknak csupán 10 percet kell sétálniuk, hogy az 50-es villamossal a belsőbb részeket gyorsan és egyszerűen megközelíthessék.

A Lónyaytelep és környéke kifejezetten jól ellátott, csendes kertvárosi része a XVIII. kerületnek, ennek ellenére azonban számos bevásárlási lehetőség és oktatási intézmény áll rendelkezésre, sőt posta, orvosi rendelő és gyógyszertár is van a közelben, ezáltal nem szükséges napi szinten utazni a mindennapi teendők elintézéséhez.

Ezen a hangulatos kertvárosi részen találtunk rá a bevezetőben említett minden igényt kielégítő családi házra, ahol a nagypolgári stílust luxus színvonalra emelték. Az összesen 460 négyzetméteres ingatlan egy több, mint 1130 négyzetméteres, gyönyörűen gondozott, ősfás telken kapott helyet.

A főbejáratot a kert délkeleti oldala felől közelíthetjük meg. Belépve egy hall fogad bennünket, innen a közlekedőn át indulhatunk az emelet, az uszoda és a nappali irányába. A hatalmas, elegáns nappali éke a középen elhelyezett kandalló, melyhez tökéletesen illeszkedik a helyiség boltíves díszítése. A nappalival egy légtérben található az étkező és a konyha.


A szinteltolással kialakított épület emeletére a közlekedőből nyíló lépcsőn át juthatunk fel, ahol fürdőszoba, vendégszoba és mellékhelyiség kapott helyet. Erről a szintről tovább haladva a tetőtérben találjuk magunkat, ahol nagyméretű szoba, fürdőszoba, zuhanyszó, gardróbszoba és további két kisebb szoba került kialakításra.

A ház saját belső wellness részlegén egy 6 méter hosszú ellenáramoltatós medence, zuhanyzó, szauna, jakuzzi, valamint pihenőrész áll rendelkezésre. Ebből a helyiségből pedig a télikertbe sétálhatunk tovább.

Parkolásra a pinceszinten kialakított garázs kínál lehetőséget. Ezen a szinten továbbá tárolók és a gépészeti egységeknek kialakított külön helyiség mellett egy kis konyha és borospince is található, mely a télikert mellett szintén tökéletes helyszíne lehet baráti összejöveteleknek.

 

 

 

A cikk megjelenését, az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

© 2024 (v2.202102)