22 millió forint alatt is találhatunk még szép lakásokat Budapesten

Manapság sajnos egyre nehezebb kedvező árú, jó elhelyezkedésű és megfelelő kialakítású ingatlant találni. A budapesti lakásárak is egyre magasabbak, de szerencsére találhatunk még olyan szép lakásokat, melyek 22 millió forint alatt elérhetőek. Azonban a realitás talaján kell maradnunk, ezek ugyanis az esetek döntő többségében egy szobás otthonok. Mai cikkünkben ezekből szemezgetünk.

A VII. kerületben, a Murányi utcában található ez a 23 négyzetméteres, földszinti lakás. Az ingatlanban kialakításra került egy hálótér, nappali, konyha, fürdőszoba és külön mellékhelyiség. 3 éve műszakilag és esztétikailag is teljeskörű felújításon esett át. Az ablakok a belső udvarra néznek, ezáltal nagyon csendes a lakás, és nyugodt körülmények közt lehet kipihenni a hosszú napok fáradalmait. Az 1885-ben épült lakóházban található lakás teljes berendezése a vételár részét képzi.

A VIII. kerületi Karácsony Sándor utcában, a Kálvária térhez közel fekszik ez a 30 négyzetméteres lakás. Az első emeleti ingatlan egészét egy szoba, konyha és fürdőszoba teszi ki. A belmagasság azonban lehetővé tette egy 8 négyzetméteres hálógaléria kialakítását. Teljeskörű felújításon is átesett, melynek alkalmával a nyílászárók, valamint a víz- és a villanyvezeték cseréje is megtörtént. Az ablakok a belső udvarra néznek.

A VIII. kerületi Lujza utcában található ez a 31 négyzetméteres, első emeleti lakás. A 2 szobás ingatlan teljesen felújított, a konyha és a fürdőszoba felső kategóriás anyagokból szinte teljesen újra lettek építve. A mennyezeten energiatakarékos spotlámpák kerültek felszerelésre, illetve az ablakok és a bejárati ajtó nyílászáróinak cseréje is megtörtént. A lakáshoz tartozik klíma is, mely a forró nyári napokon segíti lehűteni a levegőt.

A XIV. kerület zöld övezeti, csendes utcájában található ez a 25 négyzetméteres lakás. Az egy szobás ingatlan teljesen felújított, többek közt a nyílászárók, a villanyvezetékek, a vízhálózat és a szaniterek cseréje is megtörtént. A lakás fűtését elektromos padlófűtés biztosítja. A lakás mellett egy kizárólagos használatú helyiség lett kialakítva tárolásra.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)